‘NEMA SENZACIJE‘

Šajeta napao medije i stao u obranu Alena Vitasovića: ‘Pao je jer mu je utrnula noga od dugog sjedenja!‘

Stao je u obranu svog prijatelja te se žestoko obrušio na medije koji su izvijestili o incidentu na pozornici kada je pjevač pao

Šajeta i Alen Vitasović

 Cropix/screenshot/

Istarski pjevač Alen Vitasović pao je s pozornice na koncertu povodom Trke na prstenac koji je održan u Barbanu, a u pomoć su mu priskočili ljudi iz publike.

O svemu je izvijestio dnevnik Glas Istre, snimku su ubrzo preuzeli i drugi mediji, a nedugo potom javio se Vitasovićev dugogodišnji prijatelj Dražen Turina "Šajeta".

Šajeta je stao u obranu svog prijatelja te se žestoko obrušio na medije koji su o tome izvijestili. Napisao je i da je njegov Vitasović pao jer mu je utrnula noga.

Njegovu objavu niže prenosimo u cijelosti:

- Dopustite mi da stanem u obranu prijatelja. Pička materina novinaru (ili novinarki) i uredniku ili urednici iz Glasa Istre koji je objavio snimku kako moj prijatelj Alen Vitasović pada po pozornici tako da se cijela zemlja može naslađivati kako je pijan i propao…

Moj prijatelj Alen je kronični alkoholičar, ali tu bolest nitko ne razumije jer u našem narodu alkohol je simbol muškosti i snage, a nema ni veze što na svim feštama se “kokain vozi u karijolama” alias tačkama (ne znam koji kurac u vezi s tim misli MUP ili Vlada, ali stvari su u tom smislu toliko očite da ne treba provesti ni raciju, već samo malo gledati oko sebe) jer samo se o pijancima priča - valjda zato što se samo o njima smije i to je društveno prihvatljivo.

Alen je već duže vremena zbog korone, ciroze, godina i još nekih stvari nemoćan izvoditi duže nastupe. Tako je i sporne večeri u Barbanu nastupio uz pomoć i podršku nekolicine prijatelja ili kako ja volim reći - on je kao stari auto ako ga poguramo, dva sata će odvoziti. Neki se naravno prema njemu ponašaju kao neki drugi nekada prema Amy Winehouse (ali bit će prilike jednom možda da vam i o tome nešto kažem) I bilo je tako na Trki na prstenac.

A sad pad na bini!!! Idu fanfare žutog novinarstva!!!! No nemojte sjeti i uzeti kokice jer tu nema senzacije! Tresla se brda - rodio se miš! Samo jadni Glas Istre i ostali koji moraju prenositi tu VELIKU vijest po nalogu urednika koji ratuju s gramatikom i daju bubreg za lajk radit će od muhe slona. Alen naravno ne može stajati dva sata na bini pa sjedi (nije jedini, a i ja sam sjedio neku večer) i noga mu je utrnula pa kad je htio ustati - zamislite pao je! Pao je kao što je hrvatsko novinarstvo odavno palo u kaljužu senzacionalizma, žutila i klikova - napisao je u žestokoj objavi poznati glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 16:17