ODUŠEVIO GA JE

S Huljićem nije uspio, ali Lasagna možda ‘kuha‘ duet s drugom zvijezdom: ‘Zaljubljen sam u njega‘

Meni je on super dečko, super lik, prolazimo slične stvari, čini se skroman, normalan, oduševljen sam s njim, kaže Lasagna

Grše

 Josko Supic/CROPIX

Ono što mu nije uspjelo s Tončijem Huljićem možda ostvari s Gršom, dao je naslutiti Baby Lasagna koji je s glazbenikom iz Trilja ovog vikenda nastupao u Primoštenu. Vršnjaci, 28-godišnjaci, tu su se po prvi puta upoznali, oduševili jedno drugim, te snimili zajedničku fotografiju što ju je Grše objavio na svom Instagramu uz opis: ‘With the King‘.

image
Lucija Ocko/CROPIX

- Ja sam se iznenadio koliko je eksplodirala ta slika. Nas dvojica nismo se prije nikad upoznali i nisam znao što očekivati i na kraju - ja sam se zaljubio u njega. Meni je on super dečko, super lik, prolazimo jako slične stvari, čini se, skroz skroman, normalan, tako da sam oduševljen s njim. Nakon što smo se upoznali ja sam totalno za suradnju. Počeli smo i nešto pričati o tome... - kazao je Baby Lasagna sinoć u RTL Direktu, pohvalio triljskog repera i njegovu energiju na sceni, davši do znanja da nije nemoguće da Grše i on snime duet.

Podsjetimo, mladić iz Umaga trebao je na Melodijama Jadrana nastupiti s Tončijem Huljićem i Pjerom, što je bilo davno dogovoreno, ali je propalo zbog Lasagninih poslovnih planova. Šteta, baš nas je zanimalo kako bi izgledao spoj Huljića i Baby Lasagne, ali interesira nas i kako bi Grše i Lasagna skupa mogli zvučati. Fanovi bi to također rado čuli, oni najeuforičniji govore kako bi dečki sa svojim duetom Eurosong mogli dovesti u Trilj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 21:15