PLESAČICA JULIJA

Ruska bomba u stopu prati Gvardiola: Prvo ga je zapratila na Instagramu, potom su uslijedili komentari, pa je došla u Zagreb...

Atraktivna ruska plesačica izazvala je veliku buru i dolaskom u Zagreb...

Julija Andreeva

 Instagram/Julija Andreeva/

Atraktivna ruska plesačica Julija Andreeva ovih se dana našla u centru pozornosti jer osim što Joška Gvardiola prati na Instagramu, često mu ostavlja komentare ispod fotografija, pa su mnogi to protumačili kao udvaranje, a veliku je buru izazvao i njezin dolazak u Zagreb, piše gol.hr, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Julija se nakon napisa određenih medija odlučila javno oglasiti na vlastitom profilu na Instagramu, poručivši da su sve to gluposti.

- Ljudi, tekst koji jučer objavio hrvatski tisak je glupost, ne vjerujte svemu što napišu. Prije pisanja članka profesionalni novinar provjerava podatke, kontaktira osobu o kojoj želi napisati članak, napravi intervju pa tek onda napiše članak. Ne dajem intervjue o svom privatnom životu jer to držim u tajnosti - napisala je, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ona na Instagramu ima više od 300 tisuća pratitelja, prati tek dvadesetak ljudi, a među njima su Joško Gvardiol i njegov suigrač iz Cityja Ruben Dias.

22-godišnji Zagrepčanin je poprilično tajnovit kada je u pitanju njegov privatni život, a jednom je priznao da ga privlače starije žene.

image

Joško Gvardiol

Ante Cizmic/Cropix

- Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru - kazao je Gvardiol u emisiji ‘Knjaz kod Vatrenih‘ te naveo Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez kao najljepše dame na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. lipanj 2024 16:17