TEŠKI DANI

RTL-ov voditelj oporavlja se od operacije: ‘Više nisam mogao sjediti, stajati ili hodati bez jakih bolova‘

Mikrokirurškom zahvatu podvrgnut sam na Klinici za neurokirurgiju KBC-a Sestre milosrdnice, a kući sam išao već drugi dan, kaže Ivan Vrdoljak
Ivan Vrdoljak s kolegama Tomislavom Jelinčićem, Jelenom Pajić i Anom Brdarić Boljat
 RTL

Gledatelji RTL-a zapazili su kako na ekranima ove televizije već neko vrijeme nema voditelja informativnih emisija Ivana Vrdoljaka (36), piše Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo, nedavno je operirao kralježnicu i trenutno se oporavlja, što nam je potvrdio i sam Ivan. - Narodski rečeno, iskočio mi je disk. U stvarnosti, riječ je o ekstruziji jednog diska, čiji su mi fragmenti nekoliko mjeseci stvarali jake bolove u leđima i nozi pritiskom na živac, započeo je Vrdoljak.

- Ovu bih ozljedu pripisao kombinaciji genetike i dugogodišnjih intenzivnih treninga (dizanje utega i boks), no nema pravila jer se događa i onim ljudima koji nisu nešto fizički aktivni. Ponekad takve ozljede zacijele spontano, što i osobno mogu posvjedočiti, ali ponekad ne. Ovaj put tijelu je trebala dodatna pomoć. Probao sam s fizikalnom terapijom, no stanje se nije poboljšavalo. Došao sam u fazu kad više nisam mogao sjediti, stajati ili hodati bez jakih bolova, prisjetio se voditelj RTL-a Danas.

image
Ivan Vrdoljak
Screenshot/RTL


Mikrokirurškom zahvatu koji je trajao oko sat vremena podvrgnut sam na Klinici za neurokirurgiju KBC-a Sestre milosrdnice, a kući sam išao već drugi dan. Htio bih zahvaliti prof.dr.sc. Krešimiru Rotimu i njegovom vrhunskom timu liječnika i medicinskih sestara. Prethodno sam bio pomalo zabrinut jer moram na prvu operaciju u svom životu, no ubrzo su mi objasnili da je taj zahvat neurokirurzima prilično jednostavan, otprilike kao novinaru napisati kratku vijest. Sve je prošlo u najboljem redu, odlično se oporavljam, i najvažnije, ponovno živim bezbolno. Još neko vrijeme sam u režimu kućnog oporavka, ali veselim se skorom povratku među moje RTL-ovce, kaže nam Ivan.

Rođeni Zagrepčanin deset je godina trenirao košarku, a nakon toga rekreativno boksao. Na RTL-u radi gotovo deset godina, počeo je kao reporter, dok s Jelenom Pajić središnju informativnu emisiju vodi oko tri i pol godine te povremeno uskoči i u voditeljski stolac RTL Direkta.

Upravo na poslu Ivanu se dogodila i ljubav. Šest godina mlađu sportsku novinarku Ivonu Hemen upoznao je u redakciji u Krapinskoj 45.

image
Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak
Ronald Gorsic/Cropix

Dugo su skrivali da su u vezi, a kako Gloria danas saznaje, njihovoj je ljubavi započetoj potkraj 2017. došao kraj. Iako zajedno nisu od ljeta, poznanici sada već bivšeg para kažu da su ostali u korektnim odnosima i da će i dalje kvalitetno surađivati u emisiji RTL Danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 18:58