NAKON AUS OPENA

‘Rijetkost za vidjeti danas‘: Fotka Nives i Gorana Ivaniševića govori više od riječi, pogledajte kako ga je dočekala

Preslatka fotografija definitivno govori više od riječi, a još je slađa jer ju je, prema Nivesinu opisu, snimio njihov sinčić

Goran i Nives Ivanišević

 Instagram/Nives Ivanišević

"Napokon", napisala je radijska voditeljica Nives Ivanišević u opisu fotografije na Instagramu, na kojoj se vidi kako je skočila u zagrljaj svome suprugu, bivšem proslavljenom tenisaču, a danas treneru Goranu Ivaniševiću.

Goran je, naime, stigao s Australian Opena, gdje je boravio zbog svog angažmana kao trener srbijanskog tenisača Novaka Đokovića.

Preslatka fotografija definitivno govori više od riječi, a još je slađa jer ju je, prema Nivesinu opisu, snimio njihov sinčić Oliver. S osmjesima na licima, Nives je obgrlila Gorana nogama oko struka i jedva su dočekali da padnu jedno drugome u zagrljaj.

"Vas dvoje", komentirao je voditelj Dalibor Petko i dodao zaljubljene emojije.

"Predivni", "Ova fotografija tako lijepo dočarava emocije. Molim te, reci Goranu da pratim Novaka samo zato da bih ulovila kadrove Gorana tijekom Novakovih teniskih mečeva", "Baš ste slatki", "Rijetkost za vidjeti danas", "Ljubav" - glasili su samo neki od komentara njihovih brojnih pratitelja na Instagramu.

Goran i Nives vjenčali su se u prosincu 2017., nakon godinu dana veze, a Nives je nedavno priznala da s njima živi i Goranov sin Emanuel kojeg je dobio u prvom braku s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović. S njom ima i kćer Amber. Goran i Nives su tri mjeseca nakon svog vjenčanja potvrdili da čekaju prvo zajedničko dijete, sinčića Olivera.

image

Nives i Goran Ivanišević

Instagram/Nives Ivanišević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:08