POGLEDAJTE SPOT

Rezerve predstavljaju novi singl ‘Ne voliš dečke‘: ‘Ovo je jedna od naših najboljih pjesama‘

U prvih par taktova jasno je kako je ovo idealan singl za razbijanje negative i jesenske učmalosti

Makarske rezerve

“Ne voliš dečke” novi je singl Makarskih Rezervi. Riječ je o trećem singlu s nadolazećeg albuma čije objavljivanje je planirano za početak 2024. godine. Radi se o vrckavoj punk-rock numeri, poznatom zvuku i zanimljivom stilu Rezervi koje uvijek traže orginalan i inovativan način za izražavanje svoje kreativne energije koje nikada ne nedostaje.

“Ne voliš dečke vjerojatno je jedna od naših najboljih pjesama jer je sve sjelo na svoje mjesto i ispalo savršeno od početka do kraja. Bilo da promatramo spot ili dionice na sintu i gitarama, svugdje se jasno ocrtava poznati stil i pravac kojim su Rezerve još davne 2014. godine odlučile ići.”, kažu dečki.

Šaljivi spot, koji će izmamiti osmijehe na lica, nastao je u suradnji s dokazano odličnim redateljem Milanom Latkovićem. Svojevrsna je parodija na folk scenu obrađena na punkerski način s dozom ironije i humora. Punk rock romantičari, kako sebe nazivaju, još jednom će vas zabaviti, ali i potaknuti na promišljanje svakodnevice koja nas okružuje.

Inače, svoj put počeli su punk rock EP-om "Evo Rezerve". Na njemu su dečki uspjeli pomiriti zaklete pankere i mainstream. Uskoro je ovaj garažni punk bend izbacio hvaljeni album "Ravno u Zamku" te se zadržao na sceni koketirajući s pop glazbom koristeći pop elemente kao dodatni začin u svrhu himničnosti i radiofoničnosti. Osvojili su i RockOff nagradu te su prepoznati kao talenti hrvatskog rocka.

Bunt i stav zakletih individualaca sa svojom definicijom svijeta Rezervama daje pravo da se i dalje “prodaju” pod punk bend, no na njih ne morate nužno plesati pogo. Dapače, riječ je o veseloj energiji koja će pozitivom obojati svaki sivi dan. Rezerve spajaju romantično i tragično, moderno i retro, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost. I to im odlično ide i u novoj pjesmi “Ne voliš dečke”.

U prvih par taktova jasno je kako je ovo idealan singl za razbijanje negative i jesenske učmalosti te kako dolazi u idealno vrijeme da osvoji srca i uha publike prije blagdanskih obilnih ručkova!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 08:43