NIJE ODOLIO

Rene Bitorajac: ‘Uskoro će rekonstrukcija Vlade, počinju mućke‘

Popularni glumac trenutno je zaokupljen snimanjem nove serije ‘Metroplitanci‘ koja bi trebala na HRT-u krenuti ove jeseni

Rene Bitorajac

 Instagram

"Uskoro će rekonstrukcija Vlade pa je specijalna delegacija stigla u grad. Počinju mućke!", našalio se na svom Instagram profilu glumac Rene Bitorajac. Uvijek kritički nastrojen prema aktualnoj političkoj situaciji, Bitorajac nije ni ovog puta odolio, te je u svom ironičnom stilu komentirao rekonstrukciju Vlade. Ovu objavu popratio je "zajedničkom" fotografijom s Rodneyjem i Del Boyjem, legendarnom braćom Trotter iz kultne britanske serije "Mućke". Braća Trotter su naravno kartonska, a gdje je fotografija nastala, nije poznato.

Bitorajac je inače usred snimanja nove serije "Metropiltanci" koju za HRT radi Ring produkcija, a na male ekrane će stići ove jeseni. Riječ je o dramskoj obiteljskoj seriji gorko-slatkih tonova i nenametljivog humora, a u nju je uklopljena i šira društvena pozadina obnove nakon potresa i pandemije. Autor joj je Dario Vince, režira je Igor Šeregi, a pored Bitorajca koji igra lik zubara u "Metropolitancima" glume i Dejan Aćimović, Dijana Vidušin, Linda Begonja, Nataša Janjić, Janko Popović Volarić, Mirela Brekalo, Goran Grgić, Ljubica Jović, Ksenija Marinković, Siniša Popović, Dušan Bućan, Judita Franković, Barbara Nola, Filip Juričić, Franjo Kuhar, Hrvoje Kečkeš, Žarko Savić te brojni drugi. A ponovni susret s Goranom Grgićem, prvim pred kamerama još od snimanja serije "Bitange i princeze", Bitorajca je inspiriralo za rekreiranje njihove zajedničke scene iz tog doba, a taj video također je objavio na svom Instagram profilu.

"Ovaj ne odustaje!!! 13 godina kasnije, neka dlaka je još uvijek diskutabilna! S Grgićem na setu 'Metropolitanaca' nakon 'Bitangi i princeza' iz 2009.", našalio se Bitorajac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:40