PARE NA SUNCE

Rene Bitorajac selfijem pokazao kakav ide u banku: Prije godinu dana aktivirali bi se svi alarmi

Obožavatelji su mu poručili da, ako poželi čuti zvuk alarma, pokuša sada, u ovim ludim vremenima, u banku kročiti bez maske na licu
 Instagram

Rene Bitorajac (48) ponovno je nasmijao svojih gotovo osamdeset tisuća obožavatelja na Instagramu.

Glumac je, naime, snimio selfi u ogledalu dizala i pokazao u kakvom izdanju ulazi u banku.

"Najnormalnije ovakav ulazim u banku. Prije godinu dana aktivirali bi se svi alarmi", napisao je uz fotografiju na kojoj pozira u trapericama, crnoj kožnoj jakni i s maskom na licu.

Dodao je u objavu i niz, recimo to tako, heštegova s porukom: #ludavremena #kojetulud #normalno #dobardandobardan #pareiliživot #uplataisplata #lift #banka #pakajsitilud.

Obožavatelji su mu poručili da, ako poželi čuti zvuk alarma, pokuša sada, u ovim ludim vremenima, u banku kročiti bez maske na licu, a neki su imali i kreativnije poruke.

image
Boris Kovacev/Cropix

- Zadnji put u Göteburgu kad sam ovako maskiran ušao u banku, stavili me u karantenu na 8,5 godina – priznao je jedan glumčev pratitelj, a drugi se pak prisjetio serije “Bitange i princeze”.

- Kao što bi Kumerle rekao: 'Je*enica buraz!' Veliki pozdrav za velikog glumčinu – stoji u komentaru, a drugi su se pak pitali kako sada izgledaju 'pravi' pljačkaši.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:56