RAT ZBOG ‘NAVIJAČICE‘

Redaju se komentari na nastup Ivane Knoll na Ultri, neki su bijesni: ‘Kako si to uspjela? Mislim da to nije pošteno‘

Knoll je otkrila da joj je oduvijek bila želja baviti se glazbom, a sad je imala priliku nastupati na poznatom festivalu

Ivana Knoll na Ultra Europe Split 2024.

 Marina Knežević Petković/slobodna Dalmacija/

Naša "vatrena" navijačica i DJ-ica Ivana Knoll sinoć je nastupila na Ultra festivalu u Splitu. Svojim je techno setom zabavila mnogobrojnu publiku, koja je neprestano plesala. "Jako sam uzbuđena. Prvi put sam na Ultri kao DJ. Ljubav prema glazbi se davno rodila, još dok sam bila u srednjoj školi", rekla je prije nastupa za Dalmatinski portal.

Iako ima brojne obožavatelje koji vole slušati njezine nastupe, ima i onih kojima se ne sviđa njezina glazba, a brojni su se požalili što je dobila priliku nastupati na Ultri.

"Kako? Reci mi kako si to uspjela? Bez bilo kakvih umjetničkih postignuća ili iskustva u poznatom klubu? Postoji puno dobrih producenata i DJ-eva koji imaju dobru produkciju, koji provode puno sati u studiju i nemaju mogućnost svirati na većim događajima, a ti si se pojavila nekoliko puta na stadionima i velikim festivalima? Mislim da to nije pošteno, ne bi trebalo tako biti", bio je jedan komentar nakon što je najavila da će nastupati na Ultri.

"Prvi nastup i zadnji nadam se. Ova Ultra se srozala", još je jedan komentar.

image

Ivana Knoll

Instagram/

Njezini pratitelji stali su u njenu obranu. "Ja ne kužim zašto ju ne volite. Cura je skroz simpatična, nikog ne omalovažava, uživa, prati svoj tempo i gura", napisala je jedna obožavateljica. "Mali ljudi nemaju ništa drugo nego pisati mržnju iza ekrana. Ona ostvaruje svoje snove i jedino je to važno. Bravo Ivana", poručila joj je druga.

image

Ivana Knoll

Instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 19:42