NIKAD SRETNIJA

Prvi put mama: Domaća glumica u sretnom iščekivanju, najvažnija uloga tek je pred njom

Njezine kolegice iz svijeta filma odmah su joj čestitale, a među njima su Sementa Rajhard, Jelena Veljača, Katarina Baban i druge.
Lana Gojak Bajt
 Instagram

Domaća kazališna i televizijska glumica Lana Gojak Bajt objavila je na Instagramu da očekuje bebu.

Ona i suprug Siniša Bajt trebali bi kroz nekoliko mjeseci prvi put postati roditelji.

- U sretnom iščekivanju najvažnije uloge života! Avantura počinje!!!, napisala je presretna 37-godišnja glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Ne daj se, Nina'.

image
Lana Gojak
Tomislav Kristo/Cropix

Njezine kolegice iz svijeta filma odmah su joj pohrlile čestitati, a među njima su Sementa Rajhard, Jelena Veljača, Katarina Baban i druge.

Lana Gojak ostvarila je zapažene uloge u predstavama 'Bum Tomica' i 'Debela' te 'Zabranjeno za mlađe od 16' za koju je dobila Nagradu hrvatskog glumišta.

Lana Gojak udala se u kolovozu 2019. u Trstu za voljenog Sinišu Bajta devet godina nakon što su se upoznali i dvije godine nakon zaruka.

Glumica je nedavno otkrila kako je imala dva dosta neugodna iskustva u svjetlu otkrića seksualnih zlostavljanja na Akademiji dramskih umjetnosti. Oba puta Lana je svojim muški kolegama 'uzvratila istom mjerom'. Profesora koji ju je neprimjereno primio na hodniku Akademije dramskih umjetnosti udarila je kišobranom, a kolegi koji je na sceni prešao mjeru, uzvratila je pred publikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:34