INTIMNO SLAVLJE

Prva fotografija s vjenčanja Josipe Čuline ex Rimac: Dobro raspoložena mlada pozira u jednostavnoj vjenčanici

Bivša gradonačelnica grada Knina udala se za poduzetnika Josipa Pleslića

Vjenčanje Josipe Čuline ex Rimac

 Čitatelj Jutarnjeg

Bivša gradonačelnica grada Knina, ‘kninska kraljica‘ Josipa Čulina ex Rimac udala se za svoga dečka Josipa Pleslića, a donosimo i prvu fotografiju s vjenčanja.

Kako smo ranije pisali, vjenčanje je održano na Opatu na Kornatima u intimnom krugu od 20 ljudi. Josipa se odlučila za jednostavnu dugu bijelu vjenčanicu, bez ikakvih detalja, a kosu je ostavila raspuštenu.

Pleslić, markantni Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom, bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zarubeženjeft koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a zatim je krenuo u privatni biznis. Prethodno je bio poznat po bliskom odnosu s TV voditeljicom Doris Pinčić, još dok su oboje radili na radiju.

Josipa Čulina ex Rimac se, inače, s 20 godina udala za Danijela Rimca, a u braku su dobili kćer Katju. Imala je uspješnu karijeru sve do afere Vjetroelektrane te je završila u zatvoru. Poznato je i da je odlučila obaviti protuprislušni pregled svog automobila i tada otkrila bubu u svom Audiju, a istražitelji su otkrili da je o tome razgovarala s najmanje dvije osobe, Tonćijem Matasom, nekadašnjim šefom zadarskog Centra SOA-e, te sa svojim tada prijateljem, poduzetnikom Josipom Pleslićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 10:59