‘SRAM IH BILO‘

Proširila se lažna vijest o smrti naše poznate glumice i šokirala njezine prijatelje: ‘Kosta je živa! Teško je, ali bori se‘

Do nje trenutačno može doći samo njezin sin, ali ja sam u redovitom kontaktu s njezinim liječničkim timom, kaže nam Marija Sekelez

Kostadinka Velkovska

 Boris Kovacev/Cropix

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica makedonskog podrijetla, Kostadinka Velkovska (74), sredinom srpnja imala je moždani udar i od tad leži u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Nažalost, u nedjelju navečer društvenim mrežama proširila se lažna vijest o njezinoj smrti, a neprovjerenu informaciju objavili su i mnogi hrvatski mediji.

- Ne koristim društvene mreže, ali čula sam što se pisalo... To nije istina. Kosta je živa, ne znam tko je to proširio, sram ga može biti... Do nje trenutačno može doći samo njezin sin, ali ja sam u redovitom kontaktu s njezinim liječničkim timom. Da, stanje je teško, ali ona je živa, bori se - rekla nam je u telefonskom razgovoru Kostadinkina prijateljica, glumica Marija Sekelez.

I redatelj Mario Kovač na Facebooku je apelirao da se ne nasjeda na lažne vijesti.

- Ne sahranjujte živu ženu! Kosta se i dalje bori, dajte pozitivne energije - napisao je.

Podsjetimo, Velkovski je prije nešto manje od četiri godine dijagnosticiran benigni tumor na mozgu, a operirala je i tumor štitnjače.

image

Kostadinka Velkovska

Ranko Suvar/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:55