OPTUŽBE ZA UZNEMIRAVANJE

Poznati producent prekinuo suradnju s Matanićem, radili su na hit serijama: ‘Sad vidimo da je bilo ispravno...‘

Nebojša Taraba s Matanićem je trebao raditi i na još jednom velikom projektu

Dalibor Matanić

 Srdjan Vrancic/Cropix/Cropix

Poznati hrvatski redatelj Dalibor Matanić godinama je slao neumjesne poruke i stvarao neugodne situacije na snimanjima, objavio je Večernji list koji je razgovarao s njegovim navodnim žrtvama, uglavnom mladim djevojkama.

Zbog skandala o kojemu se tjednima bruji po kuloarima on je prošloga mjeseca, između ostaloga, ostao bez posla na velikoj europskoj seriji i predizbornog angažmana za jednu političku stranku.

Nebojša Taraba, producent s kojim je Matanić snimao serije "Novine" i "Šutnju", a bio je najavljen i njihov zajednički posao na europskoj koprodukciji "Greater Adria" u jesen, potvrdio nam je prestanak suradnje s njim.

"Po prvim saznanjima koje smo smatrali validnim smo prekinuli suradnju s Matanićem, a i on je sad potvrdio u svojoj izjavi da smo ispravno postupili. Mi tim stvarima pristupamo vrlo ozbiljno i smatramo da bi svi tako trebali", rekao nam je Taraba.

Matanić je, podsjećam, u četvrtak u poduljoj objavi na Facebooku napisao da se kaje zbog svojih postupaka te da se ispričava ženama koje je uznemiravao pod, kako kaže, utjecajem droge i alkohola. Otkrio je i da se sam prijavio u bolnicu na odvikavanje od poroka. Više pročitajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:08