ZIMSKE RADOSTI

Poznati glumac okupao se u Bohinjskom jezeru usred studenog na 7 stupnjeva u vodi i u zraku

Iako je s njim bila cijela njegova obitelj, Branko Đurić Đuro je jedini član koji se odvažio na ovaj drastični korak
 Instagram

Već duži niz godina glumac i glazbenik Branko Đurić Đuro (58) njeguje zdrav način života, pa je tako i trenutačnu situaciju, kad je čitava Slovenija u karanteni, okrenuo sebi u korist, odlaskom u prirodu.

No, Đuro nije stao samo na šetnji i rekreaciji na zraku, već se odvažno potkraj studenoga odvažio i na kupanje u, za ovo doba godine, prilično hladnom Bohinjskom jezeru. Naime, prema hidrološkim podacima, temperatura jezera je bila samo 7 stupnjava, a otprilike je tolika bila i temperatura zraka.

- Može i u novembru - napisao je Đurić na Instagrm Storyju uz svoje fotografije s kupanja.

image
Instagram

Iako je s njim bila cijela njegova obitelj, Đuro je jedini član koji se odvažio na taj drastični korak, a sudeći prema fotografiji koja je osvanula na društvenim mrežama, to je vrlo dobro podnio.

Popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom, već neko vrijeme živi na potezu Ljubljana - Zagreb, a u našem glavnom gradu s Reneom Bitorajcem vodi kazalište Luda kuća.

image
Rene Bitorajac i Branko Đurić
Press

Prije nekoliko je dana tako Zagreb posjetio sa suprugom Tanjom Ribič, kako bi večerao s producentom Tomislavom Kašljevićem. U svakom slučaju, Branko Đurić itekako se može pohvaliti dobrom formom, ali i energijom, što je produkt zdravog načina života koji vodi. Đuro je već duže vrijeme vegetarijanac, a svaki dan počinje meditacijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:03