NA ANTIBIOTICIMA

Poznata hrvatska misica uoči svadbe završila na hitnoj: ‘Sad smo dva invalida...‘

Krajem ljeta planira svadbu sa svojim partnerom, no planovi za vjenčanje sad su im u drugom planu

Ivana Paris, 2002.

 Press/

I došla Ivana konačno kući... Ovaj dan trajao je 48 sati..., napisala je Ivana Paris na svom Instagram Storyju uz fotografiju ruke s infuzijom i zabrinula pratitelje. Kako je objasnila bivša Miss Universe za Slobodnu Dalmaciju, prije tri tjedna puknuo joj je bubnjić nakon čega je dobila upalu srednjeg uha.

- Završila sam na antibioticima. Jučer sam otišla na kontrolni pregled u bolnicu gdje su vidjeli da imam oštećenje sluha lijevog uha. Poslali su me na hitnu neurologu i infektologu. Do ponoći sam bila na hitnoj, na kojoj sam dobila novu dozu antibiotika - rekla je Ivana.

image

Instagram priča

Screenshot/instagram/

Paris krajem ljeta planira svadbu sa svojim partnerom, no planovi za vjenčanje sad su im u drugom planu. Naime, i njen partner slomio je nogu i završio u gipsu, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Sad smo dva invalida. Jedan ne čuje, drugi ne hoda - našalila se Ivana.

Nekadašnja miss Universe Ivana Paris i njen partner, čije ime nije otkrila javnosti jer, kako je rekla, nije javna osoba, znaju se godinama, a ljubav je planula početkom godine. Naime, upoznali su se dok je radila kao marketing menadžerica u jednom zagrebačkom lounge baru. Njen sadašnji partner javio joj se prije nekoliko mjeseci i pozvao je na piće. Ivana je tih dana morala iz rodne Rijeke, u kojoj živi, u Zagreb. On ju je dočekao i od tad su nerazdvojni. Žive na relaciji Zagreb - Rijeka. Ivana ga hvali kao pravog životnog partnera koji ima i odlične odnose s njenom djecom, što joj je jako bitno.

- Ivana je u svom partneru pronašla sve ono što je od muškarca očekivala i priželjkivala. Konačno je pronašla sreću u životu - rekli su prijatelji nekadašnje missice.

image

Ivana Paris

Screenshot/instagram/

Naime, Ivana je prije dvije i pol godine doživjela obiteljsku tragediju - iznenada je preminula njena mlađa sestra, nakon čega se povukla iz javnosti. U intervjuu koji je dala krajem prošle godine rekla je da joj je vjera puno pomogla da prebrodi najteže trenutke u životu.

Prije četiri godine razvela se od nekadašnjeg Mistera Hrvatske Dina Bubičića, uoči desete godišnjice braka. Par se upoznao u reality showu ‘‘Farma‘‘ 2009. Tijekom braka dobili su dvojicu sinova. Ivana i Dino nisu se rastali zbog treće osobe već je došlo do "nepremostivih razlika" u karakteru. Više nisu imali iste poglede na život. Ivana je nedavno rekla kako danas imaju korektne odnose kad je u pitanju odgoj djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 13:54