OBITELJSKI PROBLEMI

Povijest sestara Vučković: Starija sestra se Severine odrekla zbog udaje za Kojića

Razlika u godinama te životnim stilovima i odabirima pod težinom slave i reflektorima je samo dodatno pogoršao odnose među sestrama

Marijana, Severina i Zdenka

 Cropix

Bez oca Severa su ostale rano, a usprkos snažnoj slozi i zajedništvu u kojem ih je odgojila brižna majka Ana, sestre Zdenka, Marijana i Severina Vučković već dulje vrijeme nisu u dobrim odnosima.

image

Severina Vučković

Darko Tomas/Cropix

Razlika u godinama te životnim stilovima i odabirima pod težinom slave i reflektorima je samo dodatno pogoršao već narušene odnose i bolnu činjenicu da Severina sa starijom sestrom Zdenkom već dugo ne može uspostaviti dobar odnos, a vjerojatno i nikakav spomena vrijedan kontakt.

S Marijanom Vučković-Popović, novinarkom s beogradskom adresom je donedavno bila u dobrim odnosima, a često je u objavama na društvenim mrežama hvalila svoju nećakinju, no odnos im je očigledno propao uzimajući u obzir nemili okršaj koji se dogodio u utorak.

S druge strane, Severina pak često hvali svoju majku i posvećuje joj brojne objave na društvenim mrežama.

Iako o nesporazumu Marijane i Severine nije poznato previše informacija, druga starija sestra, Zdenka Vučković Žunić, koja živi u Turnju kraj Zadra, odrekla se pjevačice nakon što se ona udala za srpskog sportskog menadžera Igora Kojića.

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj obitelji, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njezin život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njezino zdravlje i sreću - rekla je ranije Zdenka za Slobodnu Dalmaciju žestoko kritizirajući Severininu profesiju i privatni život.

image

Zdenka i Zdravko Žunić

Ante Cizmic/Cropix

Usprkos osudama, u medijima je osvanula informacija da su se Zdenka i njezin suprug Zdravko Žunić pojavili na dva od tri Severinina vjenčanja za Kojića, onima u u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama te hotelu Crown Plaza u Beogradu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:40