NEDOSTAJE SVIMA

Poruka Vesne Dragojević na godišnjicu Oliverove smrti: ‘Ako se ikada sretnemo, platit ćeš mi za ovo‘

‘Ostavio si nam veliki teret. Sad su se prebacili na mene, znaš da sam to vješto izbjegavala‘ - poručila je Vesna Dragojević

Oliver i Vesna Dragojević

 Privatni album

Vesna Dragojević obilježila je godišnjicu smrti neprežaljenog Olivera Dragojevića na svom Facebook profilu, posvetivši mu emotivnu objavu.

"Dragi naš dida. Svi smo tu. Nas 14. Danas su tu i tvoji prijatelji. Puno njih. Danas je dan za pismu. Ne za plakanje. Svi nam se javljaju i tvoji obožavatelji dolaze. Pričaju na svim jezicima, ja kliman glavom, pretpostavljam da te hvale. Ostavio si nam veliki teret. Sad su se prebacili na mene, znaš da sam to vješto izbjegavala. Više sam se islikavala u godinu dana nego kroz cili život. Danas je veliki koncert. Znam da bi gušta svirat i pivat, ali ovaj put oni to rade za tebe. Puno mladih i tvojih starih prijatelja. Znam da ti nije draga ovolika pompa oko svega toga. Mi smo samo promatrači i nismo u organizaciji. Znam šta bi reka, ali neću beštimat. U nas ništa nova. Nastavili smo kako smo živjeli s tobom. Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo. Volimo te do kraja života", napisala je Vesna Dragojević i podijelila pjesmu ‘Ostavljam te samu‘ u izvedbi Olivera i Stjepana Hausera.

Oliver Dragojević preminuo je 29. srpnja 2018. godine u 71. godini života, godinu dana nakon dijagnosticiranog raka pluća. Večeras će se u čast Oliveru održati projekt ‘Trag u beskraju‘ u njegovoj rodnoj Veloj Luci, a koncert će započeti u 21 sat.

Goran Prižmić Bata, najbolji Oliverov prijatelj i ugostitelj iz Vela Luke, uoči koncerta ‘Trag u beskraju‘ pomno je pratio teretnjak koji je dovukao veliku plutajuću pozornicu.

- Uistinu je fantastična. S obzirom na to da se bavim ugostiteljstvom, meni je preintenzivan broj ljudi, no s druge strane mi je drago da su svi zbog njega ovdje. No, moram vam reći da Oliver ne bi bio zadovoljan - znam da bi rekao da se pretjeruje, da je to megalomanija i poslao bi nas sve u "jednu stvar", rekao nam je prije nekoliko dana Bata s osmijehom na licu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 02:24