SJAJAN REZULTAT

Popularni voditelj bravo! radija o porazu:‘Ovo što smo pokazali na terenu nije košarka...Kao da smo prvi put vidjeli loptu‘

Voditelj Marko Bratoš izgubio je u okršaju s mladom košarkašicom Marijom Prgić na meču u sklopu akcije Who runs the world? KIDS

Marko Bratoš i Marija Prgić

 /bravo!

Radijski show ‘Beautiful day‘ bravo! radija, svoj je program iznimno, emitirao iz Županje. Razlog za to je društveno odgovorna akcija Who runs the world? KIDS, koja promovira zdrave životne navike i djecu motivira na bavljenje sportom. Ekipa s bravo! radija pozvala je svoje slušatelje da prijave male sportaše koji će izazvati Marka Bratoša da se s njima natječe u njihovom sportu.

Najoriginalnija prijava stigla je iz Košarkaškog kluba Županja, koji je predstavljala trinaestogodišnja Marija Prgić. Ona je omiljenog radijskog voditelja u okršaju jedan na jedan pobijedila s rezultatom 11:0. A koliko je loš bio Marko na skali od jedan do 10?

- A, dobro... Nije bio toliko loš pa ću mu dati pet – poručila je Marija.

- Slobodno reci iskreno - dobacio joj je Marko.

- Dobro, onda dva. Ja sam se trudila, ali nisam ni morala… - zaključila je mlada sportašica, koja je sa samo pet godina preplivala Savu, a osim sportskim duhom i dobrotom, osvaja i osebujnim modnim kombinacijama.

image

Marko Bratoš i Marija Prgić

/bravo!

Simpatični Marko ne krije kako su on i njegove kolege Hrvoje i Dora s veseljem izgubili od mladih sportaša.

- Ovo što smo demonstrirali na terenu nije košarka, nego klošarka, bili smo grozni na terenu, kao da smo prvi put vidjeli loptu, ali cure su bile odlične. Ono što sam primijetio kod svih je da igraju kao tim, da se nitko ne bori samo za sebe, što je jako lijepo vidjeti. Mi smo se borili i svatko za sebe i igrali kao tim, ali ništa nije upalilo, tako da svaka čast KK Županja, želim curama blještavu košarkašku budućnost - rekao je voditelj.

U ovoj akciji, promociju sporta među djecom u ulozi ambasadora podržale su brojne osobe iz javnog života - Drago Ćosić, Robert Prosinečki, Dino Rađa, Gordan Giriček, Niko Kranjčar, Mirza Džomba, Ivica Kostelić, Tin Srbić, rukometašice Lara Burić i Ana Malec, braća Valent i Martin Sinković, boksač Gabrijel Veočić, kao i poznati trener Aleksandar Petrović.

- Iznimno je bitno da izađete iz svojih stanova, apartmana, soba, da zaboravite određeno vrijeme na mobitele i da se bavite sportom. Koji sport? Nije bitno, bitno je da ste u pokretu, jer ćete se osjećati ugodnije u svojoj koži i zato van na igrališta – poručio je Petrović.

Prijave traju i dalje, na web adresi: https://bravo.hr/win/who-runs-the-world-kids/, a sljedeće na redu je natjecanje u sinkroniziranom plivanju koje će se održati u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 12:11