OSVAJAČ BIG BROTHERA

Pobijedio je u prvom takvom showu, uzeo milijun kuna i otišao u Švedsku: ‘Tada nije bilo toliko psovki i seksualnih aluzija...‘

Povodom svog 52. rođendana Saša Tkalčević prisjetio se sudjelovanja u prvom Big Brotheru u Hrvatskoj

Saša Tkalčević i Zdravko Lamot

 Screentshot/youtube/

Prije gotovo 20 godina, davne 2004. Saša Tkalčević odnio je pobjedu u prvom hrvatskom Big Brotheru i osvojio milijun kuna. Iako je ovaj show imao čak devet sezona, mnogima je u pamćenju najbolje ostala baš ta prva.

Saša već šest godina sa suprugom i djecom živi u Švedskoj gdje ima salon za tetoviranje i umjetničku galeriju. Povodom proslave svog 52. rođendana prisjetio se za portal Bjelovar.live iskustva u reality showu koji mu je promijenio život.

„Ostao sam u kontaktu sa Zdravkom, Filipom, Marinom, Alenom, baš sam se čuo i sa Sanjom neki dan, a javila mi se i Valentina iz Italije. Najviše sam se povezao sa Zdravkom. Čovjek ne bi vjerovao jer smo posve različiti. Ima tu neku posebnu energiju. Mogao mi je parirati u raznim igrama unutar kuće i uvijek je bio za akciju, dok se ostalima često nije dalo ništa. Primjerice, u studenom smo se kupali u jacuzziju po hladnoći. Skočio je unutra sa mnom bez pitanja. Dva smo svijeta različita, ali svijeta koja su se našla“, prisjeća se Saša.

„Prvi Big Brother je bio nekako normalnije koncipiran. Nije bilo psovki, konstantnih aluzija na seks i sličnih pritisaka od produkcije radi gledanosti, ali i od samih sudionika. Kada bi bilo kao što je nama bilo, normalno, onda bih preporučio“, rekao je i dodao da je to iskustvo stanarima bilo pozitivno.

„Susretneš se s drugačijim razmišljanjima, upoznaš nove ljude, stekneš iskustvo. Na koncu upoznaš prijatelje za cijeli život. Primjerice, Zdravka sam upoznao više nego nekog prijatelja iz Bjelovara. Proveli smo u kući 100 dana i znam cijeli njegov život. Usput, ne gledam nikakav show, niti televiziju općenito. Mnogo sam zdraviji radi toga. Preporučujem“, zaključio je.

Otkrio je da se u rodni Bjelovar vraća na kratko u rujnu sljedeće godine povodom vjenčanja njemu jedne drage osobe, a tjedan dana će provesti u društvu prijatelja na kavama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 09:18