SVE ZA GLAZBU

Pijanist Zvjezdan Ružić sa svojim klavijaturama plovi uvalom Sakarun: ‘Bilo je to ludo snimanje!‘

Cijelo vrijeme mu je, kaže, prolazilo kroz glavu: ‘Samo da ne završimo pod morem!‘
Zvjezdan Ružić
 Promo

Nakon koncertnog spektakla na pontonu na Drugom jezeru u Maksimiru, pijanist Zvjezdan Ružić (32) s klavijaturama se otisnuo na pontonu nasred uvale Sakarun, Kariba u srcu Jadrana.

image
Promo

Sakarun, jedna od najljepših plaža na svijetu, Ružića je osvojila na prvi pogled i nadahnula da sklada istoimenu pjesmu, koju je sad popratio spektakularnim videospotom.

image
Promo

Osim na Sakarun, svoje je instrumente postavio na velebne stijene Parka prirode Telašćica te na obali ispred najvišeg svjetionika u Hrvatskoj, u Velom Ratu, ne bi li dočarao ljepote njemu najdražeg Dugog otoka.

image
Promo

- Bilo je to potpuno ludo snimanje! U biti, nikad ništa luđe u životu nisam izveo! Pojma nisam imao da taj ponton, koji sam toliko promatrao nasukanog na plaži, nikad nije plutao na moru. I nije uopće bio adekvatan za ovakvo nešto.Zapravo, jedva je četvero ljudi moglo stajati na njemu - govori pijanist iz Rijeke.

image
Promo

- Bio je to veseli dvosatni ples tijekom kojeg sam nježno tapkao po pontonu u nadi da i ja i moji instrumenti nećemo završiti pod morem. Ima nešto u onoj izreci da sreća prati hrabre - otkrio je Zvjezdan Ružić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:22