NEOČEKIVANA SURADNJA

Patnje tri repera: ‘Fali mi sunce i D vitamin, vazda mi nešto fali. Fali mi para i puta i odmora‘

‘Nitko od nas nije tip za takozvane ljetne pjesme‘, složni su Edo Maajka, Vojko V i Buda
Edo Maajka
 Damjan Tadic/Cropix

Fali mi sunce i D vitamin, vazda mi nešto fali. Fali mi para i puta i odmora i PCR test mi fali. Mnogi bi išli Karibi i Bali, a ja bi u Tribunj il Brač il Mali Lošinj..." stihovi su novog hita "I Like To Dance" iza kojeg stoje Edo Maajka, Vojko V i Buda.

- Nitko od nas nije tip za takozvane ljetne pjesme. Ja sigurno nisam. Jedina ljetna pjesma koju sam dosad napravio bila je 'Dalmacija', s Dječacima, ali ni to se ne može nazvati nekom ljetnom pjesmom. Zato mi je bio izazov kad me Edo pozvao da mu uradim vers za 'I Like To Dance' i da to onda izvedemo zajedno - kaže Vojko V.

image
Vojko V
CROPIX/Željko Puhovski

- Lud sam za ovom pjesmom i mislim da ni ja već dugo nisam imao ljetnu pjesmu. Zadnja je bila 'Svi su ošli na more', al' za nju ni'ko nikad nije čuo - kroz smijeh kaže Edo i otkriva kako je nastao "I Like To Dance":

- Prije mjesec dana došao sam kod Kooladea kako bih popravio neku svoju skicu i loop. Slušali smo njegove nove beatove i tako sam neplanirano počeo raditi novi album. Ovaj beat je jedan od prvih koji me je privukao, plesan, minimalistički, ljetni, odličan! Vojko je super sjeo, ima odličan vers, jako sam zadovoljan suradnjom. Refren je izletio na engleskom, što je novo za mene, ali nije neočekivano, jer engleski govorimo većinu vremena u stanu. Mučio sam se oko refrena, imao sam melodiju i tekst, ali sam to izvodio šlampavo: ili je bilo pretvrdo ili premlitavo. Sjetio sam se Bude (David Kovšca) iz benda Elvis Jackson, poslao mu infose i ovaj je to izveo baš svjetski! - govori Edo čiji novi album na tržište stiže do kraja ove godine i zove se "Moćno".

image
Edo Majka i Vojko V
Goran Mehkek/Cropix

Većinu produkcije i beatova potpisuje Koolade, ima puno gostiju MC-a, a među prvima su mu Vojko V i Buda.

- Nas trojica smo jako dobra kombinacija. Konačno smo se našli na jednoj traci Vojko i ja, jer sam dugo tražio neki beat, neku temu na kojoj ćemo se snaći obojica i evo je: 'I Like To Dance', baš ono što nam treba nakon preduge zime, korone, snijega u proljeće i potresa - zaključio je Edo Maajka.

Ljetni singl 'I Like To Dance' od danas je na svim streaming platformama i u radijskom eteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:39