STIŽU U PULU

Parni valjak ipak ide dalje! Najavljen novi veliki koncert u čast nezaboravnog Akija Rahimovskog

Parni će valjak i u Istri opet okupiti glazbene prijatelje i svoju vjernu publiku

Koncert Parnog Valjka u spomen na Akija Rahimovskog

 Goran Mehkek/Cropix

Parni valjak ipak ide dalje! Na veselje svih onih koji krajem ožujka nisu mogli biti u prepunoj zagrebačkoj Areni, članovi benda sada najavljuju novi susret sa svojom publikom. Potaknuti upravo njihovom reakcijom i porukama podrške, koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” održat će se i u Areni u Puli, 25. lipnja.

- Aki je imao posebnu vezu s Pulom, gdje ga pamte po velikodušnom humanitarnom radu, a nagrađen je i Poveljom počasnog građanina grada Pule. Upravo zato, potaknuti mnogim vašim porukama nakon koncerta u Areni Zagreb, najavljujemo da ćemo koncert u čast Akiju, uz pomoć prijatelja i kolega, također održati i u predivnoj Pulskoj areni - napisali su članovi grupe na društvenim mrežama.

Tako će Parni valjak i u Istri opet okupiti glazbene prijatelje i svoju vjernu publiku kako bi zajedno, kroz glazbu, slavili život jednog od najvećih rock pjevača naših prostora: nezaboravnog Akija Rahimovskog.

Ulaznice za koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” najavljen za 25. lipnja u Areni u Puli bit će dostupne u prodaji od petka, 15. travnja, putem sustava Eventim.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:53