BIJELI KUĆNI OUTFIT

Ovo je vjerojatno najbizarnija modna kombinacija Borne Kotromanić. Pogledajte u što se odjenula!

Još i danas se priča kako je u svibnju pošetala gradom u roza majici i cipelama marke Fendi koje je nosila uz gaćice od kašmira...
 Instagram

Dosad je centar Zagreba bio njena pozornica, a kako je zaraženih Covidom-19 sve više, osebujna Borna Kotromanić (47) svoje smjele i avangarde modne kombinacije sada radije nosi po kući.

Još i danas se priča kako je u svibnju pošetala gradom, oko HNK, u blijedo roza majici i cipelama marke Fendi koje je nosila uz gaćice od kašmira u crvenoj i roza kombinaciji.

image
Zagreb, 270520.Borna Kotromanic izabrala neobican modni izricaj za setnju centrom grada.FotoZeljko Puhovski/CROPIX
Zeljko Puhovski/Cropix

Ako je netko možda pomislio da je to bila njena najluđa kombinacija, jasno, prevarili ste se.

Borna se sada, pak, odjenula u toaletni papir.

Da, baš onaj bijeli toaletni papir od celuloze kojeg svi imamo kraj zahodske školjke.

image
Instagram

Domišljata Borna, bivša supruga jednog od prvih hrvatskih tajkuna Luke Rajića, majka četvero djece, bivša modna dizajnerica koja sebe zove i životnom savjetnicom, još jednom je pokazala da je njena kreativnost bezgranična.

Od toaletnog papira napravila je bodi, s trakama koje vise kao modni dodaci.

- Znači doista postoje žene koje se obuku u toaletni papir i izgledaju odlično – samo je jedan od komentara na ovu Borninu kombinaciju koju je podijelila na svom Instagramu.

Osim što se, čini se, dobro zabavila, Borna se na ovaj način suptilno osvrnula i na aktualnu pandemiju te sve veći broj zaraženih koronavirusom, situacija je to koja je prije nekoliko mjeseci dovela do lockdowna i mahnitog kupovanja zaliha brašna, šećera, ulja i – toaletnog papira.

- Važno da nema oskudice WC papira! - napisala je Borna uz tri fotografije svog kućnog outfita od toaletnog papira.

View this post on Instagram

Važno da nema oskudice WC papira! ?

A post shared by Borna Kotromanić (@bornakotromanic) on

Baš kao što ne postoji baš nikakva mogućnost da Bornu ne primijetite kada se prošeće gradom, isto je tako i na Instagramu. Njene modne kombinacije sigurno će vam već negdje 'iskočiti'.

Ona je jednostavno žena koja plijeni pažnju i pritom se odlično zabavlja.

Kako nam je ranije u intervjuu otkrila, uzora, barem onih modnih, više nema, a avangardne kreacije odraz su njezina raspoloženja.

- Inspiracija, nadahnuće je energija koja traži manifestaciju, formu. Dolazi kada smo je spremni primiti, kada smo kanal kroz koji se želi realizirati. Poriv može biti za stvaranjem, ali i za razaranjem, koja će vas energija ispuniti, ovisi o tome kakav ste kanal; koliko ste pročišćeni na nivou duše i svjesnosti, koliko ste se razvijali osjetilno, intelektualno, i koliko povjerenja imate da se otvorite prema onom što nije od vas da prođe kroz vas. Sve stvaralaštvo, i znanstveno i kreativno, ples je između Boga i čovjeka. Voljela sam Balenciagu i YSL, kao genije svog zanata, možda više od drugih, no još otkad sam se okušala u modi i uvjerila u svoje vizionarstvo, nitko me više ne impresionira. Trenutno volim mediteransku nepretencioznu sofisticiranost i dašak svježine u kolekcijama mladog francuskog kreatora Jacquemusa – otkrila je Kotromanić ranije za Jutarnji kada nam je odškrinula vrata svog ormara i pokazala nekoliko outfita.

Pa, prisjetimo ih se:

image
Boris Kovacev/Cropix
image
Boris Kovacev/Cropix
image
Boris Kovacev/Cropix
image
Boris Kovacev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 16:39