ELEKTRONSKA GLAZBA

Ove godine bit će najbogatije izdanje Zadar Sunset Festivala, donosimo popis izvođača

Uz središnji program na Pozdravu Suncu posjetitelje očekuju dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji
 Marko Edge

Samo dva tjedna dijele nas od početka trećeg i do sad najbogatijeg izdanja Zadar Sunset Festivala koji se na Pozdravu Suncu održava od 31. srpnja do 2. kolovoza. Ovaj sve popularniji svjetski događaj elektronske glazbe u Hrvatsku dovodi neke od najpoznatijih DJ zvijezda uz čije će se hitove uživati u zalascima sunca i spektakularnom pogledu na Jadransko more. Jučer je objavljen popis svih imena koja će vas ostaviti bez daha i prikovati za jedan od najljepših plesnih podija na svijetu, kažu organizatori u priopćenju.

image

Paco Osuna

Jordi Cervera | Www.jordicervera/

U ponedjeljak, 31. srpnja nastupit će Paco Osuna i Stacey Pullen. Paco je talentirani španjolski DJ i producent koji se ističe svojim jedinstvenim zvukom koji kombinira elemente techno i house glazbe. Ovaj vrhunski inovator elektroničke scene nedavno je osnovao vlastitu etiketu Mindshake Records koja je postala prava globalna platforma za eksperimentalnu glazbu. Veliku pažnju bez sumnje će privući i nastup američkog techno majstora Stacey Pullena koji ima zapanjujuću sposobnost da prenese emocije kroz svoje setove. Njegov stil kombinira dinamične ritmove i hipnotične melodije.

image
Marko Edge

U utorak, 1. kolovoza svoje će DJ umijeće pokazati Joris Voorn i Flashmob. Nizozemski majstor Joris Voorn, poznat je po svojoj virtuoznosti za miksetom. Na svojim nastupima spaja različite žanrove i stvara vrhunske hitove. Njegov najnoviji hit "Ryo" osvojio je srca obožavatelja diljem svijeta, a bez sumnje će i publiku u Hrvatskoj. Strast prema house glazbi na plesni podij prenijet će talijanski DJ i producent Flashmob. Nedavno je objavio novi singl "No Hurry" koji je osvojio radijske postaje i klubove diljem svijeta. Njegovi zarazni ritmovi i hitovi u Zadru će stvoriti pravu plesnu atmosferu.

Srijeda je rezervirana za nastupe DJ legende Roger Sancheza i Mark Knighta. Sanchez ima više od tri desetljeća iskustva u glazbenoj industriji. Ovaj Grammyjem nagrađeni umjetnik proslavio se hitovima poput "Another Chance" i "Lost". Njegov talent za energične setove i mješavinu stilova čini ga istinskim liderom na plesnom podiju.

image

Mark Knight

Popis svjetskih glazbenih umjetnika upotpunjava britanski glazbeni virtuoz Mark Knight, jedan od najcjenjenijih producenata i DJ-eva u industriji. Nedavno je pokrenuo vlastitu etiketu Toolroom, a njegovi hitovi poput "Man with the Red Face" i "Your Love" postali su pravi klasici elektroničke glazbe.

Osim svjetski poznatih izvođača, na Zadar Sunset Festivalu će nastupiti domaće i regionalne snage koje se izdvajaju svojim talentom i strašću prema glazbi. Aldo Morro, Alvize, Armmando, Funky V, Groove Masters, Ivan Mastermix, Mony, Pablo Panda i Yakka posjetiteljima koji u Zadar dolaze sa svih strana svijeta donose dašak domaćih glazbenih stilova i vrhunske glazbe.

Uz središnji program na Pozdravu Suncu posjetitelje očekuju dodatni sadržaji kao što su službeni after partiji na više lokacija, beach sessionsi te boat party.

Zadar Sunset Festival održava se u organizaciji BSH Events, Selected Croatia iz Zadra, a uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra. Festivalske ulaznice se mogu nabaviti po početnoj cijeni od 29 eura do utorka u 19h kada će cijene narasti. Dnevne ulaznice će biti moguće kupiti od srijede u 19h.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:50