NOVI BLUVINIL

‘Ova pjesma‘ ima sve - i plakanje i durske refrene, gudačke dionice, power rock solo...

Odabrali smo je kao završni singl prvog albuma jer na dobar način zaokružuje prvo poglavlje priče o BluVinilu, kaže pjevač Matej Nakić
BluVinil 
 Doringo

Nakon objave prvijenca "Apaši", koji je BluVinilu uz širu prepoznatljivost i brojne pozitivne reakcije glazbene kritike, medija i publike donio i dvije nominacije za nezavisnu novinarsku nagradu Rock & Off, bend "Ovom pjesmom" zatvara prvo glazbeno poglavlje zvano Apaši i najavljuje svoj drugi studijski album, na kojem već neko vrijeme rade.

- 'Ova pjesma' ima sve - i plakanje i durske refrene, gudačke dionice, power rock solo, middle eight u visokim lagama. Sve ono što nas je kao mlade glazbenike opčinjavalo i privuklo u ovaj svijet - kaže nam frontmen benda i autor pjesme Matej Nakić.

- Odabrali smo je kao završni singl prvog albuma jer smatramo da na dobar način zaokružuje prvo poglavlje priče o BluVinilu. U tom smo se poglavlju zaljubljivali u glazbu, na neki način smo u njoj tražili sebe same. Pa rekosmo, ima li boljeg načina da odamo počast glazbi negoli melodramatičnom i grandioznom pop pjesmom kao što je 'Ova pjesma' - kažu iz BluVinila o novom singlu.

Svojevrsna oda zaljubljivanju u glazbu svoj vizualni identitet dobila je u režiji Doringa i kao takva predstavlja savršen kraj prvog albumskog ciklusa. Glazbu i tekst pjesme potpisuje Matej Nakić, a produkciju Antonino Šimić iz Greenwood Studija.

image
BluVinil
Sanja Lydia Kulušić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 02:57