PLJUŠTE LAJKOVI

Otočki život Ivane Paradžiković opet oduševio njene pratitelje: ‘Tko rano rani...‘

Izgleda fantastično, preplanula i opuštena sa sunčanim naočalama na licu i u dvodijelnom crnom kupaćem kostimu koji joj savršeno pristaje
Ivana Paradžiković
 Instagram

Nekadašnja urednica i voditeljica emisije "Provjereno" Ivana Paradžiković i dalje se odmara i puni baterije nakon što je u lipnju otišla s Nove TV, a trenutačno se nalazi na jednoj od njoj omiljenih lokacija na našoj obali.

Tako se svojim brojnim pratiteljima na svom Instagramu javila s predivnog Velog Rata, najsjevernijeg dijela Dugog otoka, i podijelila kako izgleda njezin "otočki" život. Kako ne trati vrijeme ni dok je na odmoru, otkrila je u opisu fotografije na kojoj izgleda fantastično, preplanula i opuštena sa sunčanim naočalama na licu i u dvodijelnom crnom kupaćem kostimu koji joj savršeno pristaje.

Pored slike je napisala: "Tko rano rani, u špici sezone kupa se sam na najljepšoj plaži na svijetu".

Mnogi su se pratitelji složili s njom, a vrlo brzo počeli su pljuštati lajkovi i komplimenti na račun njezina ljetnog imidža.

Inače, prije odlaska na zasluženi odmor, a nakon što je napustila Novu TV, Ivana Paradžiković magistrirala je na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, smjer odnosi s javnošću, a potom se i ponovno nakratko prihvatila posla i pojavila u javnosti, i to u ulozi moderatorice na panelu "Turistička sezona: Hot or Not? Pogled izvana - kako sezonu vide diplomati i strani blogeri?".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 17:00