LJUBAV BEZ GRANICA

Otkriveno tko je nova ljubav Zlatka Mateše, zajedno uživaju u ljepotama Mongolije

Blanka je pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija

Blanka Kačer u Mongoliji

 Privatni Album/

Samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša više nije u vezi s 23 godine mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer, medijskim se prostorom raširila vijest kako je u vezi s novom, 30 godina mlađom djevojkom.

Iz pouzdanih izvora Slobodnoj Dalmaciji je potvrđeno da se radi o Blanki Kačer.

Kako doznaje Slobodna, oboje su u Mongoliji. Mateša je na sastancima u Ministrarstvu vanjskih poslova i treba dobiti, kao počasni konzul Mongolije u Hrvatskoj, odlikovanje predsjednika Mongolije. Zajedno su trenutno u Ulaanbaataru i uživaju u ljepotama Mongolije.

Blanka je pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija.

Blanka je poznata i kao bivša supruga profesora Hrvoja Kačera koji je nakon teške bolesti preminuo početkom ove godine, a koji je, kao stručnjak za sportsko pravo, dugo godina brinuo o pravnoj zaštiti naših sportaša unutar Hrvatskog olimpijskog odbora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:07