POZNATA LICA

Otkrivamo kandidate nove sezone showa ‘Zvijezde pjevaju‘: Očekuje nas posebno uzbudljivo finale!

HRT i u 11. sezoni showa nastavlja s pravilom uvedenim u prošloj sezoni prema kojem parovi više ne trebaju biti istog spola

Kandidati nove sezone showa Zvijezde pjevaju

 Renato Branđolica za HRT

Sportska novinarka Mila Horvat i Lara Antić Prskalo u novoj jedanaestoj sezoni HTV-ovog showa ‘Zvijezde pjevaju‘ borit će se protiv glumice Jelene Miholjević i Zorana Prodanovića Prlje, influensera Marca Cuccurina i Mije Negovetić, kineziologa i glumca Marija Valentića i Antonije Matković Šerić, književnice i prevoditeljice Ivane Šojat i Gorana Boškovića, novinarke Mateje Šeparović (ex Dominiković) i Bojana Jambrošića, glumca Gorana Grgića i Ivane Kindl, te glumca Domagoja Jankovića i Alena Đurasa.

image

Goran Grgić i Ivana Kindl

Renato Branđolica za HRT
image

Ivana Šojat i Goran Bošković

Renato Branđolica za HRT
image

Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja

Renato Branđolica za HRT

Mlađahni Alen Đuras i Mia Negovetić po prvi puta će se naći u ulozi mentora, a svoju mentorsku premijeru doživjet će i Prlja iz Leta3, koji će, ne sumnjamo, svoju partnericu Jelenu Miholjević mnogo čemu poučiti.

image

Domagoj Janković i Alen Đuras

Renato Branđolica za HRT
image

Marco Cuccurin i Mia Negovetić

Renato Branđolica za HRT

HRT inače i u jedanaestoj sezoni showa nastavlja s pravilom uvedenim u prošloj sezoni prema kojem parovi više ne trebaju biti različitog spola, pa ćemo vidjeti hoće li ove godine za promjenu žene nadjačati muškarce (lani su Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca u finalu pobijedili Ivanu Kindl i Marinu Orsag).

image

Mario Valentić i Antonija Matković Šerić

Renato Branđolica za HRT
image

Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić

Renato Branđolica za HRT
image

Mila Horvat i Lara Antić Prskalo

Renato Branđolica za HRT

Kad smo već kod Battifiace, on će se ove godine u žiriju pridružiti Marku Tolji i Danijeli Martinović, a mi jedva čekamo da vidimo hoće li i kao član žirija biti jednako zabavan kao što je to bio u ulozi mentora.

Ova sezona showa imat će sedam epizoda s posebno uzbudljivim finalom u kojem se u dva kruga dolazi do pobjednika, što se prvi puta zbilo lani. Inače, tijekom sedam emisija čut ćemo, po novom, kako se natjecatelji snalaze u hip hopu i šansoni, a u priču se vraća i mjuzikl kojeg nije bilo dvije sezone. Ostali žanrovi su dobro poznati: balada, rock, dance, funk i pop.

- I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj u udarnom terminu subotom na HTV1 - kaže urednica showa Uršula Tolj.

Redatelj showa je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, a voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Jedanaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitirat će se uživo a moći ćete je pratiti i na HRT-ovom youtube kanalu, na platformi HRTi, kao i na HRT-ovim društvenim mrežama i webu hrt.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:53