OMILJENO TV LICE

Oprečne reakcije gledatelja nakon odlaska Ivane Paradžiković, pročitajte neke od komentara

Gledatelje nije umirila ni tvrdnja same Ivane Paradžiković kako je otišla u želji da iskusi nove poslovne izazove
Ivana Paradžiković
 Goran Mehkek/CROPIX

Premda se urednica i voditeljica Ivana Paradžiković s Novom TV nakon 15 godina rada, a samim time i emisijom "Provjereno" čije je bila zaštitno lice, oprostila sporazumnim raskidom ugovora, barem službeno, gledatelji se i dalje ne mire s novim razvojem situacije. Dapače, svoje nezadovoljstvo opetovano izražavaju na Facebook stranici "Provjerenog" mahom izjavljujući kako tu nagrađivanu emisiju više neće gledati. Nije ih umirila ni tvrdnja same Ivane Paradžiković kako je otišla u želji da iskusi nove poslovne izazove. Mnogi traže skrivene razloge i uvjereni su u zakulisne igre iza same odluke.

Redom se gledateji ne mire s odlukom da je, baš kao i posljednja tri tjedna, nova voditeljica "Provjerenog" Ema Branica, a na čelu emisije Mate Barišić. Komentari se nižu pod objavama o prilozima koji će uslijediti, ali i onoj o dobitniku nagrade HND-a, snimatelju Miroslavu Bokanu, koji je nagrađen za prilog emitiran u "Provjerenom".

- Da, evo tim statusom zaboravili smo što se dogodilo s Ivanom Paradžiković, pa je odlepršala preko noći, odjednom, bez tri tjedna ikakvog očitovanja od vas! Uopće ne gledam više 'Provjereno'... Moli se ekipa 'Provjerenog' da istraži što se zapravo desilo s Ivanom, zaštitnim licem Nove TV! Niste više što ste bili i ne gledam vas više... Ma nagrađujte vi samo. Više vas ne gledam. Bajček - samo su neki od komentara.

Ipak, među rijetkim afirmativnim našao se ovaj: "Kad bi se u hrvatskom društvu stvari gledale logično, onda bi bilo jasno da je ova ekipa s terena daleko bitnija nego Paradžikovićka zbog koje si pojedinci režu vene... Ovo je ekipa koja se suočava direktno s kriminalcima, uhljebima, krkanima, psihopatima... Emi, Mati, Maji i svoj pratećoj ekipi svako dobro, držite se i rasturajte i dalje u onome što najbolje znate... Kapa do poda - jedna je od rijetkih poruka podrške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:05