NIKA ANTOLOS

Operirana domaća pjevačica: ‘Hvala sestrama i doktorima, spasili ste mi ruku‘

Jučer je operirana u bolnici u Zagrebu nakon što je slomila ruku na tri mjesta

Nika Antolos

 Instagram

Domaća pjevačica Nika Antolos jučer je operirana u bolnici u Zagrebu nakon što je slomila ruku na tri mjesta tijekom rolanja na jezeru Jarun.

- Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da su obje trake njene i pogurnula mi rolu biciklom, napisala je jučer između ostaloga na svom Instagram profilu.

Riječanka, koja se probila u glazbeni svijet sudjelujući u RTL-ovom glazbenom showu "Hrvatska traži zvijezdu" te učvrstila svoju karijeru postavši članica grupe "Feminnem", objavila je na storyju svog Instagram profila poruku obožavateljima.

- Operacija je završila sinoć oko 23-24 h, bolovi su bili luđački, ali sestre i doktor uspjeli su smiriti bolove da mogu zaspati, napisala je na fotografiji svoje slomljene ruke omotane gipsom.

image

Nika Antolos

Instagram

- Hvala najveća svim divnim sestrama, doktorima i kirurzima Draškovićeve traumatologije. Spasili ste mi ruku, naglašava.

Pjevačici je 2018. dijagnosticirana multipla skleroza nakon što je već dugo godina osjećala povremene simptome, a tada su postali učestali. Nije vidjela na lijevo oko, osjećala je 'stravičan umor' te joj je trnula lijeva strana lica. Danas se osjeća mnogo bolje te čak tvrdi da više nema ni traga bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:58