BUJNA ŽANAMARI

Ona ima ‘najbolje tijelo u Hrvatskoj‘, ali njezinu majku nešto ipak muči: ‘Zašto su ti tolike grudi?!‘

Priupitala me što mi se događa s grudima?!? Vjerojatno se brine da joj ne priuštim još koju hiperaktivnu unuku, kaže Žanamari Perčić
Žanamari Perčić
 Žanamari Perčić/instagram

Prošloga tjedna Žanamari Perčić pobijedila je u velikoj RTL-ovoj anketi i "okitila" se laskavom titulom Hrvatice s najboljim tijelom. Nije ni čudo, s obzirom da i sama pjevačica kaže kako je prava ovisnica o teretani. Čak i u jeku pandemije covida-19, kad su one zatvorene, Žanamari pronalazi alternative kako bi ostala u odličnoj formi. A rezultatima se često zna pohvaliti na društvenim mrežama, naravno, na veliku radost i opće oduševljenje njezinih pratitelja.

- E sad se mogu mirne duše udebljati! Za mene ovo znači da sam mnoge moje curke ovdje motivirala i da se moj trud i odricanje prepoznaju... Za mene je fitness lifestyle i mada neki to ne razumiju, na kraju dana vrijedi, jer ti daje životni elan, zdrav duh, a svi jako dobro znamo da ljepota dolazi iznutra - poručila je Perčić.

A ovoga tjedna zgodna pjevačica s fanovima je podijelila detalje urnebesnog razgovora koji je vodila s majkom, a priču je upotpunila fotografijom na kojoj je - zakopčana do grla!

- Danas me vlastita majka priupitala zabrinuto što mi se događa s grudima?!? Zašto su tolike! Vjerojatno se brine da joj ne priuštim još koju hiperaktivnu unuku. Zbunjena pitanjem odlučila sam obući stari grudnjak iz doba dojenja i široku majicu dok se situacija ne ‘slegne’ - napisala je 39-godišnja Žanamari na Instagramu pa dodala kako je trenutačno u PMS-u, što objašnjava tajnu njezina nešto bujnijeg dekoltea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 17:32