BOGATA PONUDA

Omiljeni trener iz ‘Života na vagi‘ otvorio luksuznu spa i fitness oazu: ‘20 godina rada iskoristio sam za novi početak‘

World Class u Westinu proteže se na 1400 metara kvadratnih na kojim su raspoređena područja za fitness, spa, masažu, bazene...

Edin Mehmedović

 Maja Bota za RTL

Otvorena je fitness i spa oaza s pet zvjezdica u sklopu hotela Westin. Riječ je o najmodernijem premium centru zdravlja i relaksacije, World Classu koji se proteže na 1400 metara kvadratnih na kojima su raspoređena područja za fitness, spa, masažu, bazene te je moguće grupno, ali i privatno trenirati. Jedan od trenera, ali i vlasnik, popularni je trener iz emisije "Život na vagi", Edin Mehmedović koji je dobio priliku svoju viziju fitnessa pretočiti u djelo i cjelokupno iskustvo posljednjih 20 godina rada iskoristiti za jedan novi početak.

"Kad smo odlučili krenuti u ovu avanturu, nova uprava i ja, složili smo se kako novi World Class treba biti standard za premium fitness&wellness uslugu u Zagrebu. Novi menadžment odmah je krenuo na posao preuređenja cijelog centra i posljednja tri mjeseca su svakodnevno marljivo radili kako bi sa zadnjim danom rujna sve bilo spremno za veliko otvorenje. S druge strane, meni je povjeren zadatak kreiranja koncepta usluge fitnessa, što podrazumijeva sve individualne i grupne oblike vježbanja. Napokon sam dobio priliku svoju viziju fitnessa pretočiti u djelo i sve iskustvo posljednjih 20 godina rada iskoristiti za jedan novi početak", kazao nam je Mehmedović.

image

World Class

World Class/
image

World Class

World Class/

Mogućnosti je puno - Pilates, Yoga, Cycling, TRX Sweat, Power Pump, Core Blast, Mat Work, Booty Blast, Bootcamp, In the zone, Morning workout, Full body ili Weekend Warrior - programi su koji za svakoga nude po nešto. Mehmedović je dugo o ovome sanjao, a dvije su ga stvari gurale da povjeruje u uspjeh.

"Kao i svaki san, činilo se nemoguće i teško dok se nije ostvario. Istina je da sam dugi niz godina imao osjećaj kako se nisam u fitnessu do kraja ostvario i neke moje ideje su ostale samo ideje jer nije bilo platforme gdje ih mogu plasirati, ali eto, sudbina se opet poigrala mojim životom i otvorila mi jedna vrata za koja sam mislio da su zauvijek zatvorena. Iskreno, nemam formulu za uspjeh, vjerujem u rad i sudbinu. Ono što nam je suđeno, naći će načina kako da dođe na naš put", rekao nam je.

Iako je prvi World Class, onaj smješten na Europskom trgu, bio popularan, nedavno otvoreni World Class nudi veći broj usluga te kombinira najnoviju fitness tehnologiju, opuštajuću atmosferu i personalizirane usluge. Na pitanje kako je financijska konstrukcija zatvorena, poznati je trener odgovorio da vjeruje odlukama uprave koja, kako je kazao, ima bogato iskustvo u vođenju poslova u Hrvatskoj pa i šire.

"Vjerujem kako je nova uprava vrlo iskusna u donošenju ovakvih poslovnih odluka i da su tri puta mjerili prije nego što su prerezali vrpcu novog World Classa. Iza njih je bogato iskustvo u vođenju poslova u Hrvatskoj pa i šire, ulijevaju mi ogromno povjerenje i sigurnost, što je za biznise poput ovog izuzetno bitno", objasnio je Mehmedović pa se osvrnuo na modernu opremu.

image

World Class

World Class/
image

World Class

World Class/

"Kad je u pitanju oprema, tu smo imali sjajnog partnera i dugogodišnjeg suradnika, Gorana Vanjkovića, koji je, kao ovlašteni distributer najboljih svjetskih brendova, svojim znanjem i iskustvom odlučio pomoći u kreiranju novog World Classa. Surađivali smo s najboljim fitness dizajnerima iz cijelog svijeta, koji su prema našoj ideji i parametrima prostora u hotelu Westin ponudili razna rješenja, a mi smo se na kraju odlučili za ovaj hibrid hotelskog i funkcionalnog fitnessa. Radi se o najmodernijoj opremi koja prati zahtjeve digitalnog doba i suvremenog čovjeka", otkrio nam je trener.

A za koga je namijenjen luksuzni World Class? "Svatko tko zna cijeniti trenutak za sebe i prepoznaje potrebu za redovitom tjelesnom aktivnosti. Mi nudimo lifestyle koji je potreban modernom čovjeku, a to je briga o sebi, očuvanje zdravlja i dugovječnost. Želimo našim članovima pružiti iskustvo koje će im podignuti kvalitetu života", rekao je Mehmedović.

image

Ana Volk i Edin Mehmedović

World Class/

Iako na web stranici piše da su u ponudi samo godišnje članarine, Mehmedović nam je objasnio o čemu je riječ. "Radi se o presale kampanji koju smo proveli za članove koji su bili vjerni World Classu i u teškim trenucima. Cijenimo lojalnost i zato smo htjeli vratiti istom mjerom, što ćemo nastaviti raditi i u buduće. Imamo u ponudi i mjesečne članarine, od prvog dana otvaranja smo i tu opciju omogućili Zagrepčankama i Zagrepčanima", pojasnio je.

A ono što bi moglo zanimati one koji se odluče okrenuti zdravom životu u World Classu je i hoće li i kolege iz "Života na vagi" biti treneri. "Iskreno se nadam da hoće. Barem u nekom obliku vanjskih suradnika, jer znam koliko su zauzeti i koliko rade svakodnevno. Također, u našim centrima već rade profesionalci koji su svoje znanje brusili godinama i vjerujem kako će naši klijenti biti itekako zadovoljni uslugom koju nude. Svakako je u planu zapošljavanje i novih trenera pa i ovom prilikom pozivam sve fitness profesionalce da nam se jave ako žele učiti i raditi u jednom vrlo poticajnom okruženju", poručio je poznati trener.

Za kraj smo probali saznati koje su se zvijezde sa scene odlučile za fitness i relaksaciju u novootvorenom centru, ali Mehmedović nije htio nikoga posebno imenovati. "Mnogi moji prijatelji i poznanici, pa čak i iz sfere javnog života, bili su na otvorenju te postali naši članovi. Jednako se radujemo svakom novom članu jer istinski vjerujemo u viziju novog World Classa i želimo to iskustvo, osjećaj i standard prenijeti svima koji nam dođu", rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 12:11