POVRTAK S OTOKA

Oglasila se Mirjana Hrga: ‘Šest mjeseci nisam izašla iz ovog dvorišta, vraćam se u Zagreb‘

‘Valjda ću za par dana opet biti ‘Zagrepčanka‘" - poručila je bivša TV voditeljica.
Mirjana Hrga
 Mirjana Hrga/facebook

Bivša novinarka, urednica i savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Mirjana Hrga, otkrila je da je i ovo ljeto provela u Osoru na Cresu, a sada se vraća u Zagreb.

"Vrijeme je da se vratim kući. Fakat volim Zagreb. U odnosu na ovaj gradić, ma što gradić - dvorište iz kojeg nisam izašla 6 mjeseci a došao mi 'cijeli svijet', baš se pitam kako ću bez ovog zraka, ove učmalosti, ovog ništa, naganjanja mačaka avlijanera da se ne šunjaju gostima oko stola, osluškivanja jel to noću u dvorište stigla divlja svinja ili jelen.

Prošle godine "preskočila" sam kovide i potrese. Zagreb mi je već tada, s distancom od 8 mjeseci, izgledao bitno drugačije. Pitam se kad dođem na rotor u Remetincu hoću li se uopće znati uključiti u promet, ali u jedno sam sigurna: 5 min poslije ću do koljena sedmog onog tko mi ispred nosa drmne parking ispred moje kuće i kukat ću za otokom.

Srećom, živim s apstinencijskim krizama, od povratka s luđačkih terena do povratka iz krčme. Valjda je ista i valjda ću za par dana opet biti "Zagrepčanka". Odnosno - Bjelovarčanka u Zagrebu", napisala je Hrga na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:47