javila se odvjetnica

Odbačena kaznena prijava protiv Severine Kojić

‘Nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi Severina na opisani način ostvarila obilježje prijavljenog kaznenog djela‘
Severina, konferencija
 Tomislav Kristo/Cropix

Općinsko državno odvjetništvo odbacilo je kaznenu prijavu protiv Severine Kojić koju je ravnateljica OŠ “Matija Gubec”, Ljiljana Klinger, prijavila da joj je prijetila 10. ožujka prošle godine.

U priopćenju koje je Jutarnjem listu poslala Severinina odvjetnica piše da je pjevačica 15.3. dobila obavijest o odbačaju prijave, a dopis niže prenosimo u cijelosti:

"U internetskom izdanju od 15.05.2020., autora Dušana Miljuša, objavili ste da je Ljiljana Klinger, ravnateljica osnovne škole Matija Gubec, podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje protiv Severine Kojić što su prenijeli mediji.

Izvješćujemo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić, radi kaznenog djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rješenjem Općinskog državnog odvjetništva od 29. lipnja 2020.g pod brojem KP-DO-3339/20 'jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi Severina Kojić na opisani način ostvarila obilježje prijavljenog kaznenog djela'", stoji u priopćenju koje potpisuje odvjetnica Jasminka Biloš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:02