GLAZBENI SPEKTAKL

Objavljeni koeficijenti: Ako je vjerovati kladionicama, pobjednik Dore već se zna

Večeras pratimo prvu večer Dore na kojoj se ove godine natječu 24 skladbe

Dora 2024. - Let 3, Lana Mandarić i Baby Lasagna

 Cropix/privatna arhiva/

Inozemni eurovizijski obožavatelji s velikom pozornošću večeras će pratiti prvo polufinale Dore (koje starta na HTV1 u 20.15 sati), o kojoj se ponovo raspisao utjecajni eurovizijski portal wiwibloggs. Kako ističu ovo je prvi put od 2011. godine da se Dora zbiva tijekom tri glazbene večeri, a objavili su i rezultate svoje ankete prema kojoj Baby Lasagna vodi s nevjerojatnih 43,1 posto. Prema ovoj anketi na drugom je mjestu Lana Mandarić, zvijezda RTL-ovog showa ‘Superstar‘ koja ima 11,9 posto glasova. Treće mjesto pripalo je glumcu i pjevaču eugenu s 11,8 posto glasova. Prvih pet na wiwibloggsu zatvaraju Marcela s 9,2 posto i Let3 s 4,3 posto glasova.

Nešto drugačije rezultate predviđa kladionica Hrvatske lutrije. Domaći fanovi Eurosonga i tu su se najviše kladili na Baby Lasagnu čija je kvota 1,35, no drugi je Let 3 s kvotom od 6,0.Prema ovoj kladionici treće i četvrto mjesto dijele eugen i grupa Vatra s kvotom od 7,0, dok je peti Damir Kedžo s kvotom od 10,0.

Podsjećamo, večeras pratimo prvu večer Dore na kojoj se ove godine natječu 24 skladbe. I danas i sutra, kada je na rasporedu drugo polufinale, čut ćemo po 12 skladbi od kojih osam najbolji prema glasovima publike ide u finale koje će se održati u nedjelju.

Voditelji večerašnjeg spektakla su Duško Čurlić i Maja Ciglenečki.

Redoslijed izvođenja:

1. Noelle - BABY, BABY

2. Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin - VODU PITI TRIZAN BITI

3. Stefany - SRETNIH DANA DAT‘ ĆE BOG

4. Misha - ONE DAY

5. Erna - HOW DO YOU LOVE ME

6. Eugen - TIŠINE

7. Vinko - LYING EYES

8. Barbara Munjas - NEPOBJEDIVA

9. Let 3 - BABA ROGA

10. Lana Mandarić - MORE

11. Pavel - DO MJESECA

12. Saša Lozar - NE PLAČEM ZBOG NJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. ožujak 2024 23:50