ZASLUŽENI ODMOR

Obiteljska idila na biseru Mediterana Ive Šarić i Petkovića, fanovi brinu samo o jednom: ‘Ostani u Dinamu, majstore!‘

Bruno i Iva uživaju sa sinom Adrianom u Grčkoj, a fotografije s odmora podijelili su na Instagramu

Bruno Petković i Iva Šarić

 /Instagram/ Iva Šarić/ Bruno Petković

Hrvatski reprezentativac i igrač zagrebačkog Dinama Bruno Petković (28) ljetuje na Mikonosu sa svojom partnericom, novinarkom i voditeljicom, Ivom Šarić (34). Par je objavio zajedničke fotografije na Instagramu, što su pratitelji, sudeći po komentarima, jedva dočekali.

Na prvoj fotografiji par je pozirao ispred bazena s pogledom na more. Iva je nosila šarene hlačice s istobojnim ogrtačem preko bijelog badića. Od sunca se zaštitila sunčanim naočalama, a obula je ljetne papuče visokog đona. Bruno je bio u kratkim svjetlo plavim hlačama i istobojnom gornjem dijelu trenirke s bijelim papučama. Na sljedeće dvije fotografije je njihov sin Adrian koji na prvoj uživa u grčkom moru, a na drugoj je s tatom. Na posljednjoj fotografiji su Iva i Bruno koji nose zaštitne kacige i veselo se smiješe u kameru.

„Aaaaaa, napokon neke slikice!!! Divni ste nam”, napisala je u komentaru Adriana Ćaleta Car, supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara.

Mnogi navijači iskoristili su ovu priliku da u komentarima napišu poruku za Bruna.

„Ostani u Dinamu, majstore”, pisali su dinamovci.

„Dođi u Trabzonspor”, pisali su navijači ovog turskog nogometnog kluba iz istoimenog grada. Naime, trenutno traju pregovori oko odlaska Petkovića iz Dinama kako bi zaigrao za turski Trabzonspor gdje je trener Nenad Bjelica.

image

Iva Šarić i Bruno Petković

Tonci Plazibat/cropix/

Podsjećamo, krajem 2019. započela je ljubavna priča nogometaša i voditeljice tako što je Iva odradila ekskluzivni intervju s Brunom za emisiju Klub 7. Tada joj je na pitanje o ljubavnoj vezi odgovorio da je slobodan i da uživa u slobodi, ali nedugo nakon tog susreta par se počeo zaljubljivati. Dobili su sina Adriana 2021. godine. Iva s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom ima dva sina – Carlosa i Leona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:57