‘ZAGRLI ŽIVOT‘

Novi spot Luke Nižetića: ‘Treba živjeti bez straha i ograničenja, svaki trenutak je važan‘

Vrlo osobni videobroj sadrži Lukine privatne snimke koje je posljednjih godina snimio mobitelom zabilježivši razne situacije

Luka Nižetić

 PROMO

Splitski glazbenik Luka Nižetić nikako ne miruje. Ovih dana objavio je novi singl "Zagrli život" s kojim će nastupiti u četvrtak na Zagrebačkom festivalu. Nova je pjesma uz već šest ranije objavljenih singlova najava studijskog izdanja koje bi trebalo izaći tijekom rujna. U pripremi je i njegova velika koncertna promocija planirana za 28. listopada u zagrebačkoj Tvornici kulture.

I u novom singlu, koji autorski potpisuje njegov stalni suradnik Mario Mihaljević, a za aranžman je zaslužan Marko Mihaljević, Luka je zadržao svoj prepoznatljivi zvuk mediteranskog popa. Kako i sam priznaje, "Zagrli život" je porukom, atmosferom i glazbenim izričajem svojevrsni nastavak pjesme "Ka more je život".

- Mario je i ovoga puta napisao motivirajuću, optimističnu, pozitivnu odu životu kojom jasno poručuje kako život treba živjeti bez straha i ograničenja, gdje je svaki trenutak važan, pogotovo s osobama koje ga upotpunjuju. Zadovoljan sam prijemom dosadašnjih singlova i reakcijom publike, a trenutno 4. mjesto novoga singla na nacionalnoj radijskoj top listi samo je potvrda da nešto dobro radimo. Veselim se svom ovotjednom debitantskom nastupu na Zagrebačkom festivalu uz pratnju velikog orkestra kao i nadolazećim ljetnim koncertnim nastupima. Čeka me vrlo aktivan period, još dva singla pred izlazak novoga albuma kao i pripreme za 28. listopada i veliki zagrebački koncert u Tvornici kulture - kaže Luka.

Pjesmu "Zagrli život" vizualno upotpunjuje prateći, vrlo osobni videobroj za koji su se koristile Lukine privatne snimke koje je posljednjih godina snimio mobitelom zabilježivši razne situacije s putovanja, koncerata, druženja s publikom kao i kućne atmosfere te slavlja s obitelji i prijateljima. Sve te nepovezane, nabacane snimke posložio je i smontirao Luka Vidović napravivši jednu cjelinu i vinjetu Lukinih sretnih životnih trenutaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 23:00