STREPE ZA DUJMIĆA

Novi fosili zaboravili na nesuglasice, a potresen je i Zrinko Tutić: ‘Ima ozljede glave...‘

Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago za Dujmićevu nesreću su čuli iz medija
 Neja Markičević/Cropix

Sa Zrinkom Tutićem, svojim dugogodišnjim prijateljem i suradnikom, Rajko Dujmić koji sada leži smješten u jedinici intenzivnog liječenja riječkoga Kliničkoga bolničkog centra, telefonski se čuo prije tri dana.

Sada se, pak, liječnici bore za Dujmićev život nakon što je zadobio opasne ozljede kada je jučer u stravičnoj nesreći kod Ravne Gore izgubio nadzore nad vozilom i sletio u provaliju.

- Trebao je imati promociju svoje antologije 31. srpnja, ali je zbog korone to otkazano. Ružno je ovo sve, opasno po život. Ja sam s njim cijeli život i sa Snježanom otkad je ušla u naše živote. Što reći, valjda ima nade. Nemam insajderske informacije, ali bojim se da nema nitko. On ima ozljede glave, pa je rano i da bilo koji doktor išta kaže - kratko je komentirao poznati skladatelj i kantautor Zrinko Tutić.

S bivšim kolegom i suradnikom iz benda Novi fosili, Vladimir Kočiš Zec odavna se nije čuo, no sve nesuglasice i razmirice sada su stavljene po strani, i glazbeniku je najveća želja da se Rajko što prije oporavi.

image
Neja Markicevic/Cropix

- Nismo se čuli jako dugo. Marinko, Sanja i ja za nesreću smo čuli iz medija. Jako mi je žao što mu se nakon svih tragedija i svih nesretnih okolnosti koje su ga u životu zadesila sad i ovo dogodilo. Želim mu prije svega da se što prije oporavi i onda sa životom krene puno bolje nego do sad - poželio je Dujmiću Vladimir Kočiš Zec, baš kao i Marinko Colnago.

image
.
Nikola Vilic/Cropix

Iste želje dijeli i Sanja Doležal, naglasivši kako je najvažnije da sve prođe najbolje moguće i da se Rajko Dujmić oporavi u što skorijem roku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:46