DUNJA MAZZOCCO DRVAR

NOVI DAN DE: NEĆE SVIJET PROPASTI, SAMO ĆE SE JAKO, JAKO PROMIJENITI' Omiljena meterologinja progovara o poslu i privatnom životu

 
 Zeljko Puhovski / CROPIX

Omiljena meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar u novom Danu De otkrila nam je zanimljive detalje iz privatnog i poslovnog života.

Pojasnila nam je zašto je suprugovo prezime stavila na prvo mjesto i kako se sve ljudi muče izgovarajući i pišući Mazzocco.

Ova zanimljiva i jaka žena prva je prognozu počela donositi na jedan originalan narodski način i zato svi jedva čekamo Dunjine vremenske izvještaje.

Pokušali smo razbiti mit o vremenu, zašto svi puno volimo razgovarati o vremenu i koje aplikacije su najbolje za informiranje. Norvežani ili netko drugi?

Delale ju je pitao i koliko se klima ‘’klima’’ te koliko nam je još vremena ostalo prije puno ozbiljnijih posljedica. Dotaknuli smo se i djevojčice Grete koja svakodnevno svjetske čelnike upozorava da je stanje alarmantno.

Privatno, Dunja je jako zanimljiva žena, samo za Dan De objašnjava godi li joj prepoznavanje na cesti, kakvo je djetinjstvo imala, zašto je kao curica morala ranije preuzeti neke obveze koje su za dijete teret.

U Danu De progovara i kako su je od brata razdvojila svjetonazorska pitanja.

Ova simpatična i nadasve iskrena žena je i majka, pa nas je zanimalo je li stroga, ali i kakva je ona bila kćerka.

Dunja i njezina obitelj bili su blizu iseljavanja iz Hrvatske, ali odlučili su Hrvatskoj dati još jednu šansu. U novom Danu De ekskluzivno je progovorila o tome, a u videu pogledajte do koje je točno faze svoju odluku realizirala i kamo se planirala odseliti.

Dunjin suprug godinama se bori s depresijom, Dunja nam je vrlo hrabro ispričala kako se ona kao supruga s tim nosila i je li ikada odlučila izaći iz toga odnosa?

Emotivno se prisjetila najtežih trenutaka.

Ispovijest omiljene prognostičarke pogledajte u novoj epizodi Dana De u priloženom videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 07:21