MARK BAGARIĆ ZA JUTARNJI

Nova zvijezda Supertalenta: Teško mi je jer nemam djevojku, ali ja sam strpljiv, valjda će sad...

Trenira svaki dan, u Njemačkoj prodaje i postavlja aluminijska vrata, a kaže da paralelno gleda po 30 serija na televiziji
Mark Bagarić
 Nova Tv

Mark Bagarić (27) svojom izvedbom pjesme "Crazy Love", osvojio je četvrti zlatni gumb u sinoćnjoj emisiji "Supertalent", a dodijelio mu ga je Janko Popović Volarić. Tako je Mark preko noći postao viralni hit.

- Dogodilo se veliko ludilo, bez riječi sam. Na mobitel stiže jedna poruka za drugom – zovu me prijatelji, poznanici i cijelo susjedstvo! - kaže nam uzbuđeni Mark dan kasnije.

"Meni je u Supertalentu super kad ne očekuješ da netko razvali, a on razvali ovako, odlučio sam vam dati jedan mali poticaj", kazao mu Janko pa stisnuo zlatni gumb.

- Nadam se da ću ići do pobjede, ne samo zbog sebe nego i zbog cijele obitelji i svih koji me podržavaju. Moja najveća želja je da prvenstveno ostanem živ i zdrav, a onda i da što bolje izgradim svoju muzičku karijeru jer je ovo tek početak, a tu sam došao sa željom da se predstavim publici i pokažem im svoju muzičku sposobnost te da ih pritom zabavim svojim glasom, zaključuje Mark.

Izjavio je da nikada nije imao djevojku i priznaje da mu to teško pada te često razmišlja kada će naći onu pravu, no možda mu baš ovaj nastup donese sreću.

- Još uvijek sam slobodan i strpljiv oko toga da naiđe neka dobra cura, tvrdi.

image
Nova Tv

Iako su bili skeptični i nisu vjerovali kakav će biti ishod, žiri ovako nešto nije očekivao od Marka. Čak je Martina Tomčić dobacila komentar da se zaljubila te zagrlila Janka Popovića Volarića.

Pjevaču ovo nije prvi put pred kamerama i poznat mu je tip showa, jer je već sudjelovao na audicijama Njemačka traži zvijezdu i njemački Supertalent – priznaje, to su mu jedni od najboljih trenutaka u životu.

No, doslovno je preko noći postao zvijezda, a na njegovom Instagram profilu broj pratitelja samo skače, zapratile su ga tisuće ljudi u samo nekoliko sati - prije nastupa 800 pratitelja, a sada skoro devet tisuća ljudi.

Porijeklom je iz Hercegovine, ali je rođen u Berlinu. U Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini, pa su zajednički odlučili da će se vratiti u Hrvatsku, ali Mark i želi biti uz njih. Zaposlen je u njemačkoj firmi kao disponent za proizvodnju i distribuciju aluminijskih vrata. Uz glazbu, još uživa u nogometu i igra na poziciji golmana na kvartovskom igralištu. Uza sve to, u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije kojih, kako kaže, paralelno gleda 30-ak. Njeguje svoji izgled te trenira svaki dan, ali voli i mijenjati frizure.

image
Janko Popović Volarić Marku je dodijelio Zlatni gumb
Neja Markicevic/Cropix

Mark kaže da tečno govori tri jezika – hrvatski, njemački i engleski, a posjeduje i osnovno znanje španjolskog i francuskog koje je učio u školi. Cilj mu je stvoriti obitelj i nada se da će za pet godina biti u braku i imati djecu, ali i da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:53