'DRUGO IME LJUBAVI'

NOVA SERIJA NOVE TV POKAZALA SE KAO PUN POGODAK Pola milijuna gledatelja luduje za Momčilom Otaševićem

Drugo ime ljubavi
 Nova TV

Nova TV u nedjelju je krenula s novom dramskom serijom vlastite produkcije “Drugo ime ljubavi”, a sudeći prema podacima gledanosti, već u prve dvije epizode oduševili su gledatelje.

Naime, seriju je pratilo više od 523 tisuće gledatelja, a udio u gledanosti bio je 36,1 posto. No, novi adut Nove TV, kad su serije u pitanju, zasjeo je na drugo mjesto gledanosti protekli vikend, i to odmah nakon najgledanijeg u danu, Dnevnika iste televizije, koji je pratilo više od 552 tisuće gledatelja, a udio u gledanosti bio mu je 42 posto.

Preokreti

Već s prvim epizodama, gledatelji su imali priliku upoznati po mnogočemu osebujne likove u čijim su se glavnim ulogama našli Elizabeta Brodić, Momčilo Otašević te Slavko Sobin, ali i zaintrigirati se radnjom koja će, najavljuju s Nove TV, iz epizode donositi nove zaplete, obrate i intrige. Serija se počela snimati sredinom lipnja, a nakon kraće ljetne stanke i nastavila na lokacijama u Opatiji, te Zagrebu i okolici.

Redateljsku palicu preuzeli su Josip Žuvan, kao glavni redatelj, uz Danijela Kušana, Zorana Margetića i Darka Drinovca. Dramska serija puna intrige, preokreta i snažnih likova u program Nove TV stiže uskoro, a ovaj tjedan nakon kraće pauze produkcija nastavlja sa snimanjem koje je započeto sredinom lipnja. Lokacije snimanja su Opatija, Zagreb i okolica, serija nastaje pod redateljskom palicom Josipa Žuvana kao glavnog redatelja, a režiju potpisuju i Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac. Rečenica “Ne znamo tko smo dok ne upoznamo ljubav”, bila je, prema tvrdnjama glavne scenaristice Dee Matas i njezina tima, polazišna točka za glavnu radnju serije, ali i okosnica kako bi se prikazala fatalna i nemoguća ljubav koja spaja, zamalo uništi, ali i spašava dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova.

Jednu od glavnih uloga, onu Lolina ljubavnika (glumi je glavna junakinja Elizabeta Brodić) i oca njezina djeteta Maka, energičnog, impulzivnog i kriminalu sklonog Igora Šarića igra majstor transformacija Slavko Sobin. A koliko ga je sama uloga oduševila govori i jedan sitan, ali bitan detalj. Radi se o tetovaži maka koju je za potrebe snimanja serije trebalo u šminki svakodnevno lijepiti na glumčevu podlakticu, no Slavka se toliko svidjela da ju je odlučio i trajno istetovirati i time nadopuniti niz crteža na koži.

- Martina Novaković, šefica make upa, donijela mi je tetovažu koju sam poželio trajno imati - na početku objašnjava Sobin.

Stranputica

A za svog lika, koji u prvim epizodama možda i nije pobrao simpatije publike, Slavko ima itekako razumijevanja, unatoč stranputicama kojima je u životu često kretao.

- Moj lik zapravo nije takav negativac, nije da ga pravdam. Meni je on bolji od Lole koja ode s drugim. Serija već počinje radnjom u kojoj ga ona ne želi, a nema uvida u to što je među njima bilo prije. Njega će cijelu seriju voditi suluda ljubav, koju publika još nije imala priliku vidjeti. U svakom slučaju, scenarij je super napisan. Snimamo već tri mjeseca, a kao da nije prošao ni dan. Stalno nešto drugo igram, nema fušarenja, kvaliteta je na vrhunskom nivou - najavljuje Sobin.

O tome koliki će serija biti hit među gledateljima, kako kaže, ne želi nagađati, no bezuvjetno vjeruje u projekte Nove TV.

- Uskoro kreće i serija “Na granici” i publika će imati dvije vrhunske serije u kojima može uživati - napominje Sobin.

Svojevrsnu negativku, po mnogočemu kontroverznu Lolinu majku Nadu glumi izvrsna Ecija Ojdanić, koja se kao spletkama sklona mama odličnom pokazala i u “Larinom izboru”.

- Ovom prilikom poručujem svekolikom pučanstvu da me privatno razlikuju od mog lika Nade. Kroz seriju će se vidjeti da nije napravila grešku na početku, ne bi bilo 160 epizoda uzbudljivih prevrata. Ja kao glumica moram braniti njene postupke, a isto tako reći i da je put do pakla popločan najboljim namjerama i zato ne zamjerite previše Nadi. Bila mi je, kao lik, totalni izazov, kroz radnju će se vidjeti motivi i kakav joj je život bio ranije. Izuzetan ju je gušt glumiti jer je kontroverzan, a uz to ima i humorni odmak. Publika će to vidjeti - naglašava Ecija.

Tijekom dosadašnjeg snimanja je, kaže, dosad imala dovoljno vremena i za život izvan seta, posvetiti se djeci i sebi, odmoriti se i raditi druge stvari, a da proizvodnja ne trpi.

- Ja ću potegnuti kad se kolege umore. Svi vjerujemo u seriju i mogu reći da je Nova TV opet izabrala najbolje glumce s kojima je gušt raditi - zaključuje glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 15:34