JAVNA PREPIRKA

Nikolinu Pišek zgrozio komentar na račun izgleda njezine mlađe kćeri: ‘Ovakvi psihopati su trulež našeg društva‘

Voditeljica je s kćerima uživala na izletu na kanjonu rijeke Vrbas, a u komentarima njezine objave krenulo je neugodno vrijeđanje

Nikolina Pišek u BiH

 Instagram/Nikolina Pišek/

Voditeljica Nikolina Pišek pohvalila se snimkama s njezina izleta kanjonu Vrbasa koji se nalazi između Jajca i Banja Luke.

"Koliko ljepote u nekoliko fotografija", poručila je Pišek u opisu fotografija i snimki iz kanjona rijeke Vrbas, koji je 1955. zaštićen kao rezervat prirodnih predjela.

"S broda na brod. Ovaj je na Vrbasu. Koliko ljepote u nekoliko fotografija", poručila je voditeljica koja uživa sa svojim kćerima Unom Sofijom i Hanom. Prethodno je na Instagramu podijelila snimke sa svog krstarenja Grčkom, Maltom, Italijom i Španjolskom.

Sam kanjon koji je posjetila sastoji se od dva manja kanjona, Podmilačja i Tijesnog. Idealan je za avanturističke sportove poput raftinga, vožnje kajaka, kanua i slično.

No, jedna je pratiteljica odlučila ignorirati prirodne ljepote i posvetiti se komentiranju izgleda njezine ‘najmlađe kćeri. To se nimalo nije svidjelo Nikolini koja ju je odlučila javno prozvati u komentarima.

"Ova djevojčica je još kao beba uvijek imala neku skroz čudnu facu... a izgled je na Nikolinu i njenu majku (prije operacija)", komentirala je pratiteljica i naišla na oštre kritike drugih.

image

Komentar na IG-u

Instagram/Nikolina Pišek/

"Draga Jelena (Ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj prijevod treba) Meni je želja vidjeti vaš mozak, budući da imate potrebu komentirati jednu savršeno normalnu i lijepu (a meni najljepšu na svijetu) djevojčicu od 8 godina. Na profilu njezine majke. Koju vas nitko nije tjerao pratiti. Ne sjećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte tjerajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza?", odgovorila joj je voditeljica.

Nikolina je ovu prepirku odlučila nastaviti na Instagram storyju, gdje je pozvala svoje pratitelje da dotičnu prijave i blokiraju na društvenoj mreži.

"I nemojte me molim vas, niti iz najbolje namjere ušutkavati i govoriti mi da se ne treba osvrtati. Ne. Ovakvi psihopati su trulež našeg društva koja na našem ignoriranju raste. Da zbog ove spodobe moja ili nečija djevojčica pomisli da nije dovoljno dobra? Da je nedostatna? Da se ozlijedi?... nastavite niz‘", napisala je Nikolina za kraj i dodala hashtag ‘lov na jelene‘.

image

Nikolina Pišek - komentar

Instagram/Nikolina Pišek/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 00:05