PREMIJERA SPOTA

Nikolina uglazbila priču o prijateljstvu: ‘Nema puno pjesama koje to problematiziraju‘

Glazbu i aranžman, kao i spot za novi singl ‘Prijateljice‘ radio je Luka Vidović, dok je tekst napisala Nikolina

Nikolina 

 Luka Vidović

Nakon odličnih singlova "Srce" i "Ljubav", N I K O L I N A predstavlja svoju novu pjesmu "Prijateljice", koja je za nju vrlo osobna i dosad najemotivnija. Govori o velikoj povezanosti, usponima i padovima u prijateljstvu. Prijateljstvo je, kako kaže Nikolina, jedan od najbitnijih odnosa koje imamo i smatra da u ovoj pjesmi opisuje neke situacije s kojima se većina može poistovjetiti.

- Mnogo puta sam doživjela da ljudi oko mene govore o svojim problemima u prijateljstvima, a doživjela sam ih i sama. Čini mi se da nema puno pjesama koje to problematiziraju, a s obzirom na vrijednost koju pridajem tom odnosu, imala sam potrebu to i uglazbiti.

Glazbu i aranžman, kao i spot za singl ”Prijateljice” radio je Luka Vidović, dok je tekst napisala Nikolina. Luka je iznimno talentiran mladi umjetnik čije se ime veže uz zagrebački synthwave duo pocket palma.

- Suradnja s Nikolinom počela je jako prirodno i užasno mi je drago da mi se obratila za produkciju. Uz Nikolinin tekst i ideje bilo je jako lako raditi na pjesmi i brzo smo pretvorili zajedničku viziju u finalnu verziju pjesme. Jako sam ponosan što sam na kraju režirao i snimao video za pjesmu koji joj je dodao još jednu dimenziju. Vjerujem da je ovo samo početak naše suradnje - kaže Luka.

- Luka je sam napravio cijeli spot - od snimanja, režiranja, lighta, scenografije do montaže. Bilo je izuzetno ugodno s njim surađivati, sve je išlo vrlo brzo, bez puno filozofije i dilema. Rekla bih da se dogodio instinktivni kreativni sklad - zaključuje Nikolina.

Pjesma "Prijateljice" u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

image

Nikolina

Luka Vidović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:35