POSLOVNE OBVEZE

Nikolina Pišek otkrila čime se bavi nakon smrti supruga: ‘Život teče. Znam tko ne bi želio da utihnem‘

Čini se da se s tugom odlučila nositi tako da se posvetila poslovnim obvezama

Nikolina Pišek

 Instagram

Nikolina Pišek odlučila je krenuti dalje nakon velike tragedije koja ju je nedavno zadesila, a u kojoj je ostala bez svog supruga Vidoja Ristovića. Čini se da se s tugom odlučila nositi tako da se posvetila poslovnim obvezama pa je na Instagramu objavila fotografije sa snimanja za jednu ordinaciju dentalne i estetske medicine.

"Ovako sam se od sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam tko ne bi želio da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stijena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrijednost.

Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži vjerojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja...", napisala je u opisu objavljenih fotografija.

Podsjetimo, voditeljica ovih dana proživljava najteže životne trenutke nakon što je njezin suprug iznenada preminuo u 44. godini. Obdukcija je pokazala da je Vidoje u trenutku smrti imao 2.83 promila alkohola u krvi, a kao uzrok smrti navedena je upala srčanog mišića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 01:52