ČESTITKE RODITELJIMA!

Nikola Kalinić dobio treće dijete, javili se iz kluba: ‘Dobro došla u veliku Hajdukovu obitelj‘

Nikola i Vanja Kalinić postali su roditelji djevojčice, a već imaju dvoje djece Matea i Lotu

Vanja i Nikola Kalinić

 Instagram/Instagram

Nikola Kalinić, nogometaš Hajduka i bivši reprezentativac, postao je otac treći puta. Njegova samozatajna supruga Vanja rodila je, objavili su na stranicama Hajduka.

„Naš Nikola Kalinić i njegova supruga Vanja danas su po treći put postali roditelji. Čestitamo im na rođenju kćerkice. Dobro došla u veliku Hajdukovu obitelj.”

Par je u braku od 2013. i imaju dvoje djece, sina Matea i kćer Lotu. Upoznali su se u Splitu 2004. preko zajedničkih prijatelja kad je njemu bilo 19, a njoj 20 godina. U studenom 2023. Kalinić se vratio u Hajduk.

O Vanji ne zna se puno, no prije devet godina dala je intervju za Slobodnu Dalmaciju.

„Iz moje skromne biografije s ponosom volim istaknuti to što sam s petnaest godina otišla iz roditeljskog doma i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala. Sigurno je to razlog zbog kojeg sam sazrela prije no drugi. Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru, a ono na što smo oboje najponosniji svakako je naš sinčić Mateo, jer s njim je naša ljubav dobila onaj puni, istinski smisao”, rekla je.

Vanja je odrasla u Trpnju na poluotoku Pelješcu i završila je Pomorski menadžment.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 14:19