KARIJERNI ZAOKRET

Nije tajna tko će voditi RTL Direkt nakon Šprajca: Cure detalji o novom projektu omiljenog voditelja

Kako doznajemo od više izvora voditelj će novi projekt uređivati i voditi samo petkom i to baš u terminu Direkta.

Zoran Šprajc

 Darko Tomas/Cropix

- Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru, otkrio je danas za portal RTL-a Zoran Šprajc.

Iz RTL-a su poručili kako će Šprajc do daljnjega voditi RTL Direkt i paralelno pripremati novi projekt, a gledatelji će kao i uvijek o svemu biti obaviješteni na vrijeme, piše Slobodna Dalmacija.

Kako doznajemo od više izvora voditelj će novi projekt uređivati i voditi samo petkom i to baš u terminu Direkta. To znači da tog dana više nećemo gledati RTL Direkt s Mojmirom Pastorčić koji je krenuo prije nekoliko mjeseci, a kojeg je radila isključivo ženska ekipa.

Umjesto Šprajca zasad se ne planira uvođenje novog voditelja jer će emisiju od ponedjeljka do četvrtka voditi upravo Mojmira.

Podsjetimo, voditeljica je nedavno odbila ponudu televizije UNA da pređe u njihove redove, a dio nagrađivanog Direkta je od samih početaka. Čak ga je jedno vrijeme, u doba žestokog lockdowna u Hrvatskoj, vodila i iz vlastitog doma u Zagrebu. Tada je u kadar često upadao njezin pas Vučko što je gledatelje nasmijalo i bilo im simpatično.

Informativni, kasnovečernji magazin RTL Direkt već je sedmu godinu jedan od omiljenih TV sadržaja domaće publike. Šprajc je u današnjem intervju za RTL dao naslutiti da će Mojmira biti ta koja će ga zamijeniti u voditeljskom stolcu.

- Mislim da svatko tko je ostvario neki zamjetan profesionalni uspjeh oko sebe mora stvarati tim i prepoznati ljude koji će taj uspjeh nastaviti i kad njega više ne bude. RTL Direkt je formatiran i napravljen po mojoj mjeri, ali se u tu mjeru mogu uklopiti i mnogi drugi koji imaju autorsku strast, osobnost i energiju koja dopire do publike.

Među takvima sam prepoznao i Mojmiru i predložio joj da me mijenja kad me ne bude i evo polako je od povremene zamjene postala punopravni voditelj Direkta i čini mi se da je u potpunosti opravdala povjerenje koje smo joj ukazali. Sad je na njoj da tim stečenim kapitalom i povjerenjem koje ima kod gledatelja pažljivo upravlja i siguran sam da neće iznevjeriti - kazao je Šprajc.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:09