U ŠKORINOM STOŽERU

NI ANICA KOVAČ NI JACQUES NISU MOGLI SUZDRŽATI EMOCIJE 'Glazbeni svijet je kaljuža, a Škoro je svijetla točka. Bit ću uz njega i u pobjedi i u porazu'

 
Anica Kovač i Jacques Houdek
 Ronald Goršić / CROPIX

Nekadašnja prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač u nedjelju navečer dala je podršku predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori koji sa 24,45% glasova nije uspio ući u drugi krug predsjedničkih izbora. U stožer je stigla sva u bijelom s osmijehom na licu.

- Smatram Škoru strašno pametnim i inteligentnim čovjekom što se tiče politike. Dobrotu i poštenje pravi ljudi će prepoznati, no to nažalost uvijek traje. Škoro je mene u nekoliko situacija jednostavno oduševio. Ja sam za Hrvatsku, mene su tako roditelji odgojili. Neka bude to zemlja ljubavi, mira i dobrote. Ja dišem za svoju zemlju - rekla je Kovač.

FOTOGALERIJA: Praćenje izbornih rezultata u Škorinom stožeru

Osim nje emocije nije krio ni pjevač Jacques Houdek koji je također stigao u stožer.

- Škoru poznajem kao kolegu iz poslovnog svijeta. I ptičice na grani već znaju da je taj glazbeni svijet kaljuža za sebe, a Škoro je u njemu svijetla točka. Bit ću uz njega i u pobjedi i u porazu. Bit ću uz njega do kraja naših života - rekao je Houdek u izbornom stožeru, prenosi RTL.

Houdek je još prije nekoliko mjeseci jasno izrazio svoj stav na Facebooku, a tokom posljednjih mjesec dana redovno je objavljivao statuse u kojima poziva građane da izađu na izbore i glasaju za Škoru.

Ne zaboravimo, Jacques Houdek je u doba Ive Sanadera sa svojom pjesmom 'HDZ zna' bio jedna od glavnih zvijezda kampanje za parlamentarne izbore. Pjesmu je Jacques Houdek izveo na saboru HDZ-a 1. lipnja 2007. godine. U međuvremenu je pukla ljubav s HDZ-om, a prije šest mjeseci ovaj se pjevač obratio Škori na Facebooku.

- Dragi kolega, dok Te slušam kako se s izrazitim poštovanjem odnosiš prema ovome časnome pozivu, koji se tek spremaš osvojiti, osjećam istovremeno ponos i poniznost! Nadasve pametno, odvažno, dostojanstveno, srčano, plemenito i domoljubno. S pokrićem! Čestitam Ti unaprijed - želim ti svaku sreću na ovome putu koji si odabrao; neka je zdravlja i Božjega blagoslova - napisao je između ostalog.

Nije Škoru Houdek zaboravio ni u ponedjeljak. Na svom je Facebooku napomenuo da je ovo 'povijesni izborni rezultat nezavisnog predsjedničkog kandidata' te da mu je bila čast podržati ga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:29