‘ADIO, FRENDE...‘

Neno Belan od Massima se oprostio stihom njihovog čuvenog hita: ‘Zar više nema nas?‘

‘Još ne vjerujem da je to istina… Nek te čuvaju anđeli, čiji si zemaljski predstavnik bio‘, rekao je Jurica Pađen

Massimo i Neno Belan

 Niksa Stipanicev/Cropix/Cropix

Od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika putem društvenih mreža oprostio se i Neno Belan. Uz sliku Massima Savića snimljenu na bini za mikrofonom napisao je:

- Zar više nema nas? Adio, frende...- napisao je Belan, dok se Filip Rudan od svog glazbenog uzora na Instragamu oprostio riječima ‘Zbogom, mentore‘, podsjećajući tako na sam početak svoje karijere, kada je na svoj glazbeni put krenuo u HRT-ovom showu The Voice u kojem je jedan od mentora bio i Massimo.

- Pjesma mu je bila važnija od života, a glas jači od smrti - rekao je Tonči Huljić.

- Dragi moj Maxo, velika me tuga danas preplavila... još ne vjerujem da je to istina… Nek te čuvaju anđeli, čiji si zemaljski predstavnik bio - napisao je na Instagramu Jurica Pađen.

- Naravno da bih te mogla pamtiti kao genijalca savršenog sluha. Kao pjevača čiji glas i izvedba tisuće ljudi vodi u trans. Kao kreativca koji stvara čudesne pjesme i sasvim posebne reklame… Kao intelektualca s kojim se moglo razgovarati o mnogočemu… Kao požrtvovnog oca i supruga… Kao…Ali želim te pamtiti onako opuštenog i veselog, potpuno svog, kako usred mog dnevnog boravka, u sitne sate prepričavaš zgode od kojih Eni i ja pucamo od smijeha dok nam kćeri spavaju u susjednoj sobi… - kazala je Karmela Vukov-Colić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 06:12