IDEALAN PARTNER

Neda Ukraden traži muža: ‘Ovo su moji uvjeti, ne želim mu biti mama‘

Otkrila je da su joj se udvarali i mlađi i stariji muškarci, no ističe kako ipak ne želi biti s nekim ‘kome može biti majka‘

Neda Ukraden

 Instagram

Slavna pjevačica Neda Ukraden sviđala se i mlađim i starijim muškarcima, no ne želi da između nje i partnera bude tolika razlika u godinama da bi mu mogla biti mama, govori 71-godišnja Ukraden te otkriva kakvoga muškarca priželjkuje.

- Kada bih mogla dati tako jednostavan odgovor, vjerojatno bih imala nekoga pored sebe. Svako doba u kojem sam se nalazila imalo je svoje prednosti i mane. Sada tražim nešto drugačije, rekla je Ukraden za Express.ba.

- Zrelost nosi drugu vrstu razmišljanja. Mora biti vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i što je dobro vino i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment i da zna kada treba udariti šakom o stol, ističe ona.

- Boja očiju i visina potpuno su nebitni, dodaje.

- Ja sam toliko željela tu toplinu doma, a stalno su mi je uništavali, stalno smo se selili i uvijek sam se pitala hoću li negdje ‘naći svoje gnijezdo‘, kaže Ukraden.

- Uvijek sam imala fantastične stanove, a jedno-dvoje nas u kući. Sada kada vidim pun stol, kada gledam unučiće kako rastu, kada mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost, govori.

- Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, što čovjek može poželjeti više od zdravlja. Da što dulje uživam u svojoj pjesmi i svojoj obitelji je moja najveća i jedina želja, zaključuje pjevačica za Express.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:04