NAJSEKSI BAKA

Neda Ukraden otkrila zašto bi ukinula i zabranila mirovinu pa dodala: ‘Ja sam uvijek najseksi, s tim se rodiš!‘

Ponosna ‘baba‘ svojim unucima i dalje ne miruje i radi, a u IN Magazinu otkrila je još neke zanimljivosti

Neda Ukraden

 /Instagram

Pjevačica Neda Ukraden (73) gostovala je u IN Magazinu Nove TV i otkrila zašto bi ukinula mirovinu i kako izgledaju njezine najbolje godine.

‘‘Ženi nikad nije dosta komplimenata, a što se tiče tih desetljeća, ja ti ovako prijateljski savjetujem, nemoj to nikad više spomenuti. Znaš što, ja sam u najboljim godinama. Star si onoliko koliko se osjećaš, koliko imaš energije, vitalnosti, ljubavi, zdravlja, života‘‘, kazala je.

Svoju pozitivnost pjevačica i vježba, ali se s njome djelomično i rodila.

‘‘Ima i jednog i drugog. Ja sam rođena pod takvom zvijezdom koja prišti sva od energije. Dupli lav u suncu, ali zrelost donosi i jedan daleko pametniji stav u životu.‘‘

Na pitanje voditelja kako to izgleda kad se ujutro probudi, je li i tad kako je zovu „najseksi baka“, Neda je odgovorila da se ona s tim rodila.

‘‘Pa ja sam uvijek najseksi. Pa s tim se rodiš. Ne možeš ti sad kupit haljinu i bit jako seksi‘‘, govori Neda, pa dodaje i što misli o mirovini.

‘‘Ma kakva mirovina, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu mirovinu. Ja ne znam šta će ljudi u mirovini, ajde? Ma šta ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad i sve‘‘, govori.

Neda je ponosna baka troje unuka – Nede, Aleksandre i Dušana, koji je, kako otkriva, zovu „baba“ kao što je i ona zvala svoju baku.

‘‘Isto baba. Ne dam nego tako! Znaš zašto? Zato što hoću da razbijem predrasude da je baba ružna riječ. Ja mislim da je to najljepša riječ koju dijete prvo izgovori. Ja sam sretna. Prvo sam sretna da imam unuke. Mislim da je to jedno Božje davanje koje je nemjerljivo bilo kakvom drugom uspjehu ili lovi ili ne znam šta. Samo se trudim da im pokažem i dokažem da su mi prvo moja najveća radost i bogatstvo, ali također da je baka ta koja će ih podržati i nagraditi koliko god mogu i poduprijeti, ali da moraju biti vaspitani, vrijedni i zahvalni‘‘, rekla je Neda.

‘‘Ali baba riba! Da slučajno ne bude zabune‘‘, dodaje šalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:41